Hej Allesammen! I dag vil jeg vise jer, hvordan jeg har transformeret, de store bukser jeg købte i mit ‘Genbrugs Try on Fashion Haul 2’ til shorts. I tænker sikkert jaja, det er nemt nok, jeg klipper dem da bare over med en saks! NO NO! Don’t do that! Der er lige et par steps du skal gøre, så de kommer til at ligne et par splinter nye shorts! Nedenunder har jeg lavet en skriftlig guidet version (Step by Step) af alt det jeg siger i videoen!

DU SKAL BRUGE:

Saks

Tang

Blyant

Rotary Cutter (18 kr / Søsterne Grene)

Underlag

Et Par Bukser

GUIDE: 

*VIGTIGT

Step 1: Find den ønskede længde!

Start med at prøve bukserne og markér den ønskede længde, på dine shorts både forfra og bagfra. Lav endnu en makering 3 cm. nedeunder den første makering. Jeg cutter bukserne over flere omgange, da jeg ikke vil ende med et par numseshorts!

Step 2: Skær bukserne til knæet, for at få et overblik over den ønskede længde.

Lyn og knap bukserne og fold dem som i videoen. Nu vil jeg skærer bukserne ud et godt stykke under de to makeringer (til knæet). Jeg bruger en rotary cutter, for at få et clean look! Det kan du aldrig få med en saks, da den vil lave grimme flænser i stoffet… Blev ved med at skære indtil du kan se et cut i begge bukseben, så kan du nemt skære dem ud en ad gangen!

Step 3: Prøv og fold.

Prøv bukserne igen, og fold dem op til den ønskede længde, så du kan få et overblik over, hvordan dine shorts kommer til at se ud.

Step 4: Sammenlign med nogen shorts du har i forvejen

sammenlign dine shorts, med nogen du har i forvejen, for at få den præcis ønskede længde – så er du nemlig sikker på, at du får det du ønsker! (*Men husk på det er forskel på bukser i størrelsen og stoffet, så sørg for at cut mindre af, for ikke at ende med et par korte bukser.) Som du kan se i videoen, er de short jeg sammenligner med, længere bagfra end forfra! Denne effekt får vi automatisk, da bukserne allerede er højtaljede, og fordi vi cutter med en rotary cutter! *Igen, lad vær med at bruge en saks, for så ender du med et par numseshorts! DET VIL VI IKKE HAVE! Jeg måler fra hvor taljen starter, også markerer jeg disse shorts længde, for igen at få et overblik over, hvor den perfekte længde er. Det passer med min ønskede længde fra før, da jeg ved at de andre shorts er kortere end dem jeg er ved at lave nu.

Step 5: Guideline og cut den perfekte længde

Jeg laver en guideline til hvor jeg skal cutte mine short. Den her gang cutter jeg i en mere buet form, for at få effekten, hvor de er længere i siden end på midten af låret.

Step 6: Frynser 

Tag en tang og hiv (haps) i kanten af dine shorts, indtil du er tilfreds med resultatet. Klip de lange snore fra, hvis du ønsker.VOILA!

Jeg håber i kunne lide dette DIY! Skriv endelig til mig, hvis i har nogle DIY’s i gerne vil have jeg skal lave!

GOD DAG!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar