HALLO! I dag vil jeg vise jer, hvordan jeg laver denne flotte choker halskæde! Jeg har virkelig set dem overalt! Den er meget festival (Coachella) agtig, hvilket jeg virkelig godt kan lide! Jeg er vild med boheme tøj, da det er meget elegant og behageligt!


Materialer:

Lædersnor / Panduro Hobby (Den jeg har med i videoen havde jeg i forvejen, men du kan finde en look a like)

O-ringe /Panduro Hobby

Lås / Panduro Hobby

Superlim / Panduro Hobby

Smykketænger / Panduro Hobby

Vedhæng – De to fjer / Panduro Hobby (Resten er fra mine gamle halskæder jeg havde gemt)


Hvis i er fra 90’erne kan i nok godt huske denne her halskæde:

42040500-88c5-0133-9fea-0e7c926a42af

Den var meget populær og den har jeg også set en del gå med! Den er ikke noget for mig nu, da jeg jo havde sådan en som barn, så forbinder jeg den ikke med mode, men mere et legetøjs smykke til børn. Jeg havde den i regnbuefarver haha!

Her har jeg lavet en sammensætning af chokers jeg virkelig godt kan lide!!

Chokers

Jeg håber i kunne lide indlægget! I måde have en dejlig dag!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar