(Denne video/indlæg er ikke sponsoreret af et firma!)

Hey Everyone!

I dag i ´IS IT WORTH THE HYPE´ tester jeg en look a like af det meget populære ‘Shinny Legs’, som er et andet alternativ til at fjerne hår diverse steder! Jeg valgte at lave min egen version af denne video, da jeg har set så mange realitystjerner samt andre bloggere lave en video, som nemlig er sponsoreret af ‘Skinny Legs’. Jeg tænkte, ‘hvorfor fanden har ‘Shinny Legs’ et behov for at få over 20 kendte personer, til at lave en video om deres produkt?’. Jeg synes jeg kunne lugte penge i stedet for et godt produkt, så jeg besluttede mig for at finde en look a like, da jeg formoder at det jo er det samme? Jeg filmede så den her lidt fiasko af en video, men med det vil jeg sige er: LAD VÆR MED AT KØBE DET! Lad vær med at købe nogen form for sandpapirs produkt, der skal fjerne dine hår. Det er usundt, unaturligt og min armhule samt ben stoppede først med at lade vær med at svie efter 24 timer! 🙁

Stjerner: 0

De fleste firmaer vil bare gerne have dine penge! Jeg vil vædde med, at dette produkt er købt for 2 kr i Kina, hvor de håber på, at folk er naive nok til at købe det…

Jeg håber alligevel I kunne lide min video, selvom den ikke blev som jeg ville have den. Men som jeg altid siger; Der skal være plads til fejl!

I må have en dejlig dag! PS. Jeg håber i kan lide min nye intro!

Mange knus herfra xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar