Hej allesammen!

I dag vil jeg give min vurdering af en masse ‘hypet’ make-up, da mange af jer spurgte mig om, jeg kunne give jer min personlige mening i forbindelse med mit Sephora haul, som jeg lavede for nogle måneder siden.

Med det kick-starter jeg min nye serie ‘VIRKER DET HER LORT’! Tidligere hed serien ‘IS IT WORTH THE HYPE’… Men det synes jeg blev alt for kedeligt, alt for engelsk og mega mainstream, så jeg besluttede mig for at skifte navnet!

Det er serien, hvor jeg tester produkter, oplevelser mm. som enten er hypet eller omtalt i medierne. Siden jeg i mine teenage år faldt for stupide reklamer og tossede produkter, vil jeg gerne give jer den RIGTIGE vurdering af reklamebranches ofte latterlige produkter, så i derude kan spare nogle penge og lade vær med at oppe i fælden.

Skriv gerne til mig, hvis der er nogle produkter derude, som I synes jeg skal teste!


Links og beskrivelser af produkterne i videoen:

 Too Faced: Semi Sweet Chocolate Bar / SEPHORA

Sleek Make-up: Highlighter Palette – Precious Metals / SEPHORA

Benefit: Gimme Brow Volumizing Brow Gel – No. 5 / SEPHORA

Urban Decay: Naked Eyeshadow Palette 

NYX: Soft Matte Lip Cream – Transylvania & Monte Carlo / Matas (jeg kunne desværre ikke finde linket på Ebay, da tilbudet ikke er der mere. Lad vær med at fald for dem der koster 12 kr derinde! De er FAKE! Der skal så 100% Genuine på annoncen. Der er oftes tilbud i den periode produktet er mest populært.)

The Balm: Nude’ tude Eyeshadow Palette 

Benefit: They’re Real Mascara / SEPHORA

Urban Decay: Naked 2 Eyeshadow Palette

Benefit: Roller Lash Mascara /SEPHORA

Too Faced: Better Than Sex Mascara / SEPHORA

Benefit: Hoola Bronzer / SEPHORA


Jeg håber i kunne lide videoen samt dette indlæg!

I må have en dejlig søndag!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar