14808804_10210150381137726_341821025_o

Hej smukke mennesker!

I går lavede jeg denne mega gode pastaret! før jeg begyndte at spise vegansk var min yndlingsret spaghetti carbonara! Jeg har lavet en vegansk version af den ret og hold da op! Det smager faktisk bedre end original spaghetti carbonara!


Til 2 personer

Ingredienser:

Pasta & Avocadocreme:

200 g Spinat Fettuccini Pasta

1 avocado

20g cashew nødder

1/5 citron

1 håndfuld frisk basilikum

1 sjat sojamadlavningsfløde / Kvickly, Føtex og Rema 1000

Ostesovs med tofupølser og diverse grønsager:

1 hvidløgsbåd

100 g Brune Champignoner

1 mellem rød snack peber

1 mellem grøn squash

50 g revet vegansk parmesanost/ Kvickly

1 tofupølse/ Kvickly

1 sjat sojamadlavningsfløde/ Kvickly, Føtex og Rema 1000

Fremgangsmåde:

Step 1:

Varm din pande og skær alle grønsager ud (jeg har brugt en spiralizer til squashen). Start med at sviste hvidløg sammen med champignonerne. Tilføj resten af grønsagerne. Skær tofupølsen ud i små skiver og put dem på panden sammen med alle grønsagerne. Lad grønsagerne stå og simre i 5 minutter. Tilføj så den revet parmesanost. Kog pastaen og lav avocadocremen imens.

Step 2:

Find en miniblender, hvor du starter med at putte cashewnødderne og en lille sjat sojamadlavningsfløde. blend til det bliver nice and creamy. Tilføj så avocadoen, citronsaften, basilikummen. Blend til cremen er lækker og smooth.

Step 3:

Bland pastaen og avocadocremen sammen i en skål. Find en flot tallerken og tilføj først den lækre pasta med avocadocreme og derefter den super saftige ostesovs!


VOILA!

Esay esay, klar til til spise.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar