(DENNE VIDEO/INDLÆG ER IKKE SPONSORERET AF ORGANIC CUP)

unnamedunnamedunnamedunnamedunnamed

Hej venner!

I dag i ‘Virker Det Her Lort’, skal vi teste menstruationskoppen: ‘Organic Cup’! Jeg har været så spændt på at teste en menstruationskop, da jeg har hørt så meget om den! Jeg har bare ikke rigtig haft modet før nu – jeg er så glad for at jeg tog mig sammen og købte produktet!

I kan købe både A og B koppen i Helsams butikker eller på Helsam.dk

A-Koppen (Hvis du IKKE har født et barn)

B-Koppen (Hvis du har født et barn)

DEN HAR ÆNDRE MIT LIV!

Du kan lave alle aktiviteter, på nær sex selvfølgelig! Du kan tage i svømmehalen, du kan skide selvom du har den i, den glider ikke ud! SAY WHAT! I love it 😉

Jeg har kun en dårlig ting at sige om den og det er at de skulle have lavet koppen i forskellige farver, da den med tiden vil blive misfarvet, hvor man så ville føle at man putter noget beskidt op i sig selv, hvilket jo ikke er rart, selvom den jo er ren!

Jeg håber i kunne lide min anmeldelse af menstruationskoppen!

Glæd jer til næste afsnit af ‘Virker Det Her Lort’, hvor jeg vil teste en økologisk læbepomade, som jeg har fået sendt af zillys.dk 😉

xx

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar