DENNE VIDEO/INDLÆG ER IKKE SPONSORERET.

unnamedunnamedunnamedunnamed

Hej allesammen derude!

I dag skal vi teste et rigtig sundt alternativ til shampoo og balsam. Nemlig ‘Rasul Ler’! Jeg har ville teste dette produkt i næsten et år! Men der var jeg ikke rigtig på YouTube, så jeg ventede, så jeg kunne gøre det for jeres skyld! Siden mit hår har været sådan ca. samme længde altid, har jeg længe prøvet på at finde en løsning, så mit hår kan gro – jeg vil nemlig gerne have rigtig langt hår! Jeg har brugt så mange timer på at finde ud af hvorfor også opdagede jeg en dokumentar, som jeg så for ca. 6 måneder siden, som forklarer forretningsmodellen ved at bruge shampoo og balsam samt andre skønhedsprodukter: Altså, at ingen af dem virker i længen! Shampoo og Balsam er dét der gør du får slidte spidser og det er dét der ødelægger dit hår i længden! Så det er meget smart for frisøren og for firmaer inden for den branche… De kan tjene en masse penge på os dumme mennesker, der hopper i fælden… Der er silicone i stort set alt shampoo og balsam samt andre kemikalier. Silicone stopper dine hårsække, så dit hår gror langsommere og kemikalierne slider dine spidser… Det er desværre sådan virkeligheden er, og jeg er så træt af vores samfund, hvor folk kun tænker på at tjene penge… Så det er derfor jeg laver denne her serie, så I derude kan spare en masse penge og vide om et produkt er godt eller skidt!

Køb Rasul leret her:

Rasul Ler Fra MacUrth / Helsam

Vegansk Shower Gel (jeg bruger i stedet)

Glæd jer til næste afsnit af ‘Virker det her lort’, hvor jeg tester menstruationskoppen: Organic cup!

Jeg håber i kunne lide videoen samt dette indlæg!

God dag!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar