OPDATERET D. 2/2-2017: ZILLYS.DK ER DESVÆRRE GÅET KONKURS, MEN I KAN KØBE LÆBEPOMADEN HER TIL KUN 40 kr!

(Denne video er lavet i samarbejde med Zillys.dk! Brug koden JULIA10, for at få 10% rabat! Lige nu er der et juletilbud, hvor du kan købe læbepomaden til 59 kr + 10% min rabatkode! Så hvis det lyder som noget for dig så hop ind på deres hjemmeside!)

Hej venner!

I dag tester jeg læbepomaden som er lavet af 100% økologiske arganolie fra Cosmos Co. Generelt er jeg ikke den største fan, når det kommer til at promoverer produkter, da jeg får så mange mails, hvor jeg føler det handler mere om at få opmærksomhed på produktet, så firmaerne kan få en masse kunder end at høre min mening…

Men i dag er første gang i 7 måneder jeg siger ja til at indgå et samarbejde med et firma og jeg er så glad for jeg gjorde det! Det føles så fedt at firmaer kan lægge alting i min hænder, da de jo er mig der bestememr hvordan jeg vil promoverer deres produkt! Som I kan se på min forside i ‘hvem er jeg’, så går jeg meget op i at være ærlig – det tror jeg også I har fået en indtryk af nu!

Anmeldelsen:

Jeg giver produktet 4 stjerner fordi det er det den er værd, når vi regner prisen og deres branding motode med. Hvis Læbepomaden havde en normalpris på 75 kr, så ville det være 5 stjerner værd. En EOS læbepomade koster i gennemsnit 40 kr og 120 kr er simpelthen for dyrt for en læbepomade! Læbepomaden kan også bruges til behandling af år og myggestik, men det kunne jeg desværre ikke teste, da jeg ikke har haft nogle sår og myggestik ikke er den tid på året.

Zillys.dk er et nyopstartet firma, som blev stiftet her i 2016. De går meget op i økologiske kosmetik og det er deres brand, da de kun vil handle med økologisk, hvilket jeg har stor respekt for! Jeg glæder mig til at se når de får flere produkter på marked!

Det er en god julegaveidé, da den kan bruges til meget mere end bare som en læbepomade!

 God dag!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar