Hej venner!

I går fik jeg endelig taget mig sammen til at redigere min 4. advents video færdig. Jeg er så ked af at den er så forsinket, men nu er den oppe og jeg håber i kan lide videoen. Den skulle havde været oppe for ca. 3 uger siden… Det er virkelig for dårligt, men i dag der viser jeg jer, hvordan du laver nogle lækre hjemmelavet veganske chokolader også snakker jeg også om hvordan jeg har det med at skulle undværer kød og mejeriprodukter, da denne juleaften var min første jul med vegansk mad. Jeg havde en fantastisk jul med mine forældre og det var hyggeligt. Mine forældre har været skilt i 6 år og det er rigtig gode venner, så det er så dejligt at vi stadig holder jul og fødselsdage sammen! Dog fik jeg smagt en lille bid and, siden det var 2 år siden jeg sidst har smagt dansk julemad. Sidste år holde jeg jo jul i Vietnam sammen med min veninde Sara. Jeg ville bare lige smage og se hvordan jeg havde det med kød og det interesserer mig bare slet ikke mere… Jeg spiste også lidt dip til de chips der var nytårsaften og det smagte da godt, men min krop bliver ikke glad af at spise kød eller mejeriprodukter mere og det er jeg kun glad for! Jeg har købt en masse lækkert køkkenudstyr til min mor og når dagene bliver lidt længere, vil jeg prøve at begynde at lave forskellige veganske madretter, smoothies med mere i mine videoer! Min mor og jeg er meget kreative når det kommer til mad og hun opretter snart en Instagram, hvor hun så vil tage en masse lækre billeder af alt det mad hun laver! Både vegansk og ikke vegansk. Jeg håber en dag jeg får hende med på vognen, så vi begge kan nyde at kun at spise vegansk, men det vil tage tid! Hun nyder det veganske køkken ligesom jeg og siden jeg jo er nomineret til årets veganske YouTuber, som i kan se i indlægget indenunder, så glæder vi os kun til at blive klogere på veganismen, når vi skal til vegansk prisuddelning og fest d. 21 januar i Århus. Det kommer der nok en video om det i løbet af denne uge! Jeg kan mærke at jeg er ved at være nogenlunde klar til at lave videoer igen, da jeg kan mærke at der er ved at komme ro på iht. alt det her drama, men man ved jo aldrig, hvornår der falder brænde ned, men er jeg positiv og jeg glæder mig til at komme i gang med mine gode gamle videoer igen!

Gode dokumentarer og foredrag om veganisme:

101 Reasons to Go Vegan

Food Choices

Cowspiracy

I må have en dejlig aften! Knus 😉

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar