(Denne video samt dette blogindlæg er lavet i samarbejde med naturli-foods.dk)

Hej Venner!

I dag uploader jeg mit første “what i eat in a day”! Woohoo!

Det er jo en meget populær ting at vise i det engelske YouTube miljø og denne trend er også kommet til Danmark. Siden der er så mange af jer der har spurgt om jeg ikke også kunne lave sådan en video, så tænkte jeg da jo selvfølgelig skal i da alle de hvad jeg spiser på en hel dag! I dag tænkte jeg det ville være sjovt at vise jer hvad jeg spiser på en dag ft. Naturli’s produkter, da jeg jo bruger dem til dagligt og næsten i alt min mad, så ville jeg inspirerer jer derude til hvordan i derude kan bruge deres fantastiske produkter – det bliver nok ikke sidste gang jeg gør det! Jeg har også tænkt mig at lave en der hedder “hvad spiser jeg på en doven dag” – i kender jo de dagen, hvor man bare vil lave mad på under 15 min, men det skal alligevel være lækkert! Glæd jer til når den video kommer!

MORGENMAD:

En forfriskende smoothie med blandende frugter med Naturli’s Vanilie Soyamælk

Opskrift:

1 Frosen banan

1/2 mango

1/4 ananas

1/2 æble

1/2 appelsin

2 spsk chiafrø

1,5 dl Naturli’ Soyadrik med Vanilie

FROKOST:

Tofuburger med kål og avocadotomatsalat og Naturli’s Plante Mayo

(Opskriften på bollerne kan findes HER)

Tofu & Kålsalat:

Opskrift:

1 blok tofu

1 løg

1/2 kålhoved

1 håndfuld rødkål

1/2 snack peber

*Olie og krydderier efter behov

Fremgangsmåde:

Svits løgne i olie sammen med tofuen, som du har skåret i strimler og tilføj alle grønsagerne og lad blandingen stege i 5 min.

Avocadotomatsalat:

Opskrift:

1 avocado

1 tomat

1 spsk tomatpesto (fra Urtekram)

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser i en skål – Easy!

AFTENSMAD:

Ris med Qunoia og Tomatsuppe med blandende grønsager cremet op med Naturli’s Soyafløde

Tomatsuppen med blandendegrønsager:

Opskrift:

680 g hakkede tomater

1 håndfuld sukkerærter

1 håndfuld røde snackpeber

1 håndfuld edamame bønner

1 håndfuld ærter

*krydderier efter behov

Fremgangsmåde:

Kog ris sammen med quinoaen til de er klar. Kog så de hakkede tomater og tilføj alle grønsager og top den af med Naturli’s lækre Soyafløde, som gør retten så cremet!

LATE NIGHT SNACK:

Pandekager med Naturli’s Cashew og Chokosmørbar

(Opskriften på pandekagerne kan findes HER)

Fremgangsmåde:

Smør Naturli’s lækre smørbar på pandekagerne – Easy!

Jeg håber virkelig i kunne lide denne video og jeg håber i kunne få noget inspiration til at spise mere vegansk!

I må have en dejlig dag!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar