(Denne video samt dette blogindlæg er lavet i samarbejde med naturli-foods.dk)

Hej Venner!

I dag er det tid til 2. afsnit af ‘Plantemad gør mig glad’! Vi lave nogle lækre chokopandekager! De er nemme og hurtige at lave!

VEGANSKE CHOKOPANDEKAGER:

FREMGANGSMÅDE:

Start med at blande alle ingredienserne i en skål og pisk dem godt til blandingen er smooth. Stil komfuret på det højeste niveau og start med at lave en test pandekage… Når pandekagen begynder at boble og blive mat, så vend den om. Stil så komfuret på medium og forsæt med at lave resten af pandekagerne.

SERVERINGSFORSLAG:

Jeg elsker virkelig at putte is på min pandekager og her kan du bruge naturli’s lækre veganske alternativer Jeg er også helt vild med at putte maple syrup på mine pandekager og især med kokos på toppen! Prøv  også Naturli’s choko- og cashewsmørbar! Chokoladen har et lille hint af myte og cashewsmørbaren smager af jul på dåse. Det er næsten som at spise brunkager!

Jeg håber i kunne lide videoen samt dette indlæg. Tag mig på instagram @juliakobia og tilføj #plantemadgørmigglad, hvis i selv ender med at lave denne opskrift!

I må have en dejlig dag!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar