(Denne video samt dette blogindlæg er lavet i samarbejde med naturli-foods.dk)

Hej Venner!

Så er det tid til at smage på nogle af Naturli’s nye produkter! I dag skal vi smage på deres helt nye plantebarer i 4 varianter! Både Sofie Simone og jeg har glædet os rigtig meget! Jeg har planlagt så mange videoer, som er lavet i samarbejde med fantastiske Naturli’! Jeg nyder virkelig at hjælpe jer og give en masse inspiration, når det kommer til veganisme og sundhed.

Vi havde det så sjovt i messen i Forum og her er der også nogle billeder af os fra da vi var der d. 4-5 marts.

GIVEAWAY!!! (SLUT)

VIND en pakke plantebarer med 12 stk. og en sexet T-shirt fra Naturli’! Det eneste du skal gøre er at følge mig på min YouTube-kanal og skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du så fortæller hvad der inspirerede dig til at spise mere plantebaseret mad! Derefter skriver du hvilken variant du godt kunne tænke dig at vinde samt størrelsen af T-shirten!

Jeg finder de 5 vindere i næste uge, som selvfølgelig har skrevet de bedste svar! Jeg kontakter jer på mail!

(*HUSK AT SKRIV JERES RIGTIGE MAIL NEDENUNDER!)

Glæd jer til de kommende uger, hvor vi vil smage på Naturli’s ‘Mandel-Olivensmørbar’ og deres 4 nye ‘Smoothies’!

I må bare have en fantastisk dag og jeg glæder mig til at uploade en masse videoer til jer!

xx

32 replies
 1. Signe Skjøttgaard
  Signe Skjøttgaard says:

  Super dejlig video med en masse inspiration og mega fed giveaway!
  Det, som inspirerer mig til at spise plantebaseret er både det sundhedsmæssige aspekt og det etiske, at dræbe andre levende skabninger. Jeg følger mig bare meget bedre tilpas i min egen krop når jeg spiser plantebaseret 🙂 Vil vildt gerne smage ALLE de nye plantebarer, men ud fra din video krydser jeg fingre for en pakke med Kakao/Hindbær samt en MEGA nice trøje i str. M <3

 2. Lisa
  Lisa says:

  (Glemte t-shirt str samt smagen på produktet)
  T-shirt str XL samt plantebar med hindbær/kakao 🙂

  Jeg har brugt mange timer på youtube. Jeg faldt over en video der hed noget i stil med “rask med raw” hvilket førte mig videre til en del veganske videoer. Jeg døjede i perioden med hovedpine, jeg var deprimeret og jeg havde forstoppelse. Jeg har aldrig brudt mig om kød eller animalske produkter, derfor var det ikke et problem at skære ned på forbruget. Jeg har fået det meget bedre!! Jeg sover sågar bedre om natten! Weird ikke?? Jeg bor hos mutti og pappa, men når jeg flytter om et par år bliver jeg 100% veganer. Det er jo mega nemt!! Der findes veganske versioner af alt!

 3. Nadiya
  Nadiya says:

  Jeg startede ud med at droppe kødet pga. et væddemål med nogle venner – hvis jeg kunne undvære kød i en måned, så ville en af mine venner hoppe i havnen d. 1. februar og det takker man jo ikke nej til. 😉
  Herefter blev jeg medlem af diverse facebooksider for at finde inspiration og blev på den måde oplyst omkring konsekvenserne af andre animalske produkter, udover de åbenlyse etiske årsager. Det er nu mere end 2 år siden at jeg droppede kødet og snart 1 år siden, at jeg blev veganer og jeg har bestemt ikke fortrudt det!
  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve plantebarerne med kakao/hindbær til at tage med på uni og vil gerne vinde en t-shirt i XXL eller XL til min søde mor, som også er godt på vej imod en plantebaseret livsstil. Jeg følger allerede med på youtube 🙂

 4. Alice Kampff
  Alice Kampff says:

  Det som fik mig til at spise mere plantebaseret, er nok den fornemmelse af at man spise planter og ikke dyr. Elsker Naturli da det smager så godt og så får man en helt speciel fornemmelse i maven på efter dette. En anden grund var også at min far ikke så godt kunne tåle mælk, så derfor afstattede han det med naturlis mælk som er mega godt. Synes det er mega fedt at i to er flyttet sammen pga ser jer begge på yt og i har nogen fede argumenter indenfor veganisme. Hvis jeg er så heldig at vinde, så ville jeg gerne have den blå bluse pga blå er min yndlings farve <3 <3 Deltager i giveawayen <3

 5. Maia Høst Laursen
  Maia Høst Laursen says:

  Heyo! Jeg blev vegetar for 1 år siden. Bedste beslutning nogensinde! Jeg begyndte stille og roligt at skrue ned for
  mejeri, og æg. Nu vil jeg identificere mig som VeganerVegetar haha. Når jeg er ude spiser jeg vegetarisk, men hjemme spiser jeg primært vegansk. Men hold nu op hvor jeg glæder mig til om et par år hvor jeg flytter hjemmefra, og kan være veganer fuldtid;-) Mine grunde til mit meget drastiske valg er meget simple: Det er ikke iorden at slå ihjel. Det kan ikke være sundt at spise døde ting. Og til sidst er det det værste man kan gøre for jorden. Så der er faktisk ikke andet end gode ting haha. Jeg kunne vildt godt tænke mig at smage den med rødbede og kokos, (håber den er gooood). Jeg er en størrelse M i t-shirten (den må jo gerne være lidt oversized ik?) Min email er: Maialaursen1@gmail.com
  I er fantastiske begge to!
  Hej hej<3

 6. Frederikke
  Frederikke says:

  Krydser fingre, for at vinde en lækkert t-shirt i str S og en kasse med de lækre kakao/hindbær plante bare!!

  Jeg søger helt klart min inspiration hos jeres yt kanal!!
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi jeg bare lige mangler det sidste kick til at blive veganer, da det har været en drøm for mig de sidste par år. Har altid været en rigtig dyre elsker, og gået meget ind for sundhed.
  Har smagt nogle af naturli’s produkter, og elsker virkelig den fornemmelse man får i maven over det. Så jeg mangler bare lige det sidste kick for forhåbentlig snart at udføre min drøm om veganisme.
  Du må have en god dag!! ?

  (Er kommet til at skrive to kommentarer, men glemte lige at skrive t-shirt str, og plante bar variant, i den anden kommentar)

 7. Lena Christensen
  Lena Christensen says:

  Jeg blev inspireret til at spise mere plantemad sidste år i niende klasse hvor jeg lavede engelsk-eksamen om det at være veganer. (Som jeg fik 12 for hihi) Det gjorde mig virkelig bevidst om alle de problemer der er ved at spise animalske produkter. Jeg så både cowspiracy og forks over knives men også mange youtube videoer til inspiration. Jeg er dog stadig vegetar men jeg elsker vegansk mad og spiser det tit 🙂 Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg gerne have enten dem med cashew og havtorn eller dem med kakao og hindbær, men for at være ærlig ville jeg være glad for hvilken som helst 🙂 Er for nyligt subscribet og synes du er en mega skøn og inspirerende personlighed. 🙂 Min e-mail er lenaaac@hotmail.com og størrelse skal være small

 8. Oline Johnston
  Oline Johnston says:

  Jeg har været vegetar i snart syv år, og at blive vegetar har helt sikkert været den bedste beslutning jeg nogensinde har taget – no doubt about that (!!)
  Er fornyeligt blevet mere interesseret i en mere plantebaseret/vegansk kost – det tiltaler mig simpelthen så meget, og det er virkelig noget jeg forsøger at dyrke. Du har helt sikkert være en af dem der har inspireret mig, og det er så fedt at se danske Youtubers tale ud om en plantebaseret kost, for det har vi virkelig brug for – så derfor, tak !
  Jeg kunne så godt tænke mig at smage de plantebarer med kakao/hindbær, årg de ser såååå gode ud, og hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg super gerne vinde den lækre t-shirt i en M <3
  xx Oline
  olinejohnston@hotmail.com

 9. Freja Hald Olsen
  Freja Hald Olsen says:

  Skøn video som altid søde Julia.
  Jeg har fulgt dig i rigtig lang tid, og jeg ser meget op til dig❤
  Jeg er i gang med en “transformering” fra vegetar på deltid til fuldtids veganer, det er noget jeg gør meget langsomt, og i mit eget tempo. Det der inspirerer mig er helt klart det miljømæssige og det at dyreindustrien er pænt sagt noget lort. Men også helt klart det sundhedsmæssige, jeg går meget op i kost og træning, og elsker sund og ernærede mad, og derfor kunne det også være rigtig fedt at vinde en kasse barer❤ Jeg bliver ved med at lære mere på området omkring veganisme, og synes det er helt vildt spændende.. Knus Freja ❤?

 10. Bettina
  Bettina says:

  Jeg blev veganer for dyrene og miljøet ?

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, bruger jeg størrelse M og er vild med varianten med havtorn ☺

 11. Bettina
  Bettina says:

  Jeg blev inspireret til at spise vegansk efter at have set denne: https://youtu.be/njKAzs5mhCE
  Gary Yourofsky er en fantastisk inspirerende mand.

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, bruger jeg størrelse M og er vild med varianten med havtorn ☺

 12. Alicia Codinachs
  Alicia Codinachs says:

  Jeg vælger at spise vegansk fordi jeg kan mærke, at jeg har det bedre end når jeg indtager animalske produkter! Det skåner miljøet og de små dyre-basser.
  Jeg ville elske at vinde en kasse af disse barer, lige meget hvilken smag der er (Da de alle lyder helt fantastisk gode!!)

 13. Lotte
  Lotte says:

  Det som gør at jeg spiser plantebaseret, er alt det gode det gør for min krop ❤.
  Kakao/hindbær ville være lækkert at vinde, samt en trøje i l.

 14. Marie Paludan
  Marie Paludan says:

  Jeg er ikke veganer endnu, men prøver så godt som jeg kan at undgå kød, æg og mejeriprodukter.
  Så snart jeg flytter hjemmefra vil jeg klart være veganer, men det er lidt svært når jeg stadig bor hjemme.
  Det der har inspireret mig til at spise plante baseret er udelukkende din yt kanal?
  Den giver mig SÅ meget indspiration!!!!
  Hvis jeg vandt ville jeg gerne have T-shirt i strørrelse xs og plantebarerne med kakao og hindbær.
  Så ville jeg gå med T-shirten så tit jeg kunne!
  Og jeg håber at mine forældre så kunne se at dette er noget jeg virklig vil!
  Og det kunne jo være at jeg så kunne få dem til at have nogle dage om ugen hvor vi spiste vegansk?
  For jeg får det altid mega dårligt med mig selv når jeg har spist noget ikke-vegansk…

  Hav en god dag!

 15. Iben Lyhne
  Iben Lyhne says:

  Har været veganer fulltime i knapt 8 måneder og elsker det ?
  Startede med at udelukke svinekød, fordi jeg selv har hunde og ikke kunne lade være med at sammenligne. Havde slet ikke regnet med, at det ville munde ud i, at jeg ville droppe alle animalske produkter ?
  Og det kommer sig selvfølgeligt af, at jeg begyndte at følge Facebook-grupper, hvor informationer blev smidt i hovedet på mig.
  Jeg har så også fået ufattelig inspiration til opskrifter hos forskellige danske og udenlandske bloggere, og jeg har investeret i flere kogebøger. Jeg har en teenage-søn, der elsker den nye mad (vejen til en mands hjerte går igennem maven ?), og det er en stor lykke for mig, at næste generation dermed også påvirkes og ændrer sig ❤️
  Efter jeg har droppet animalierne, har jeg fået en masse positive helbredsforandringer. Jeg har fået reduceret smerter i mit ødelagte knæ markant. Mine smerter efter piskesmæld er væsentligt reduceret. Og jeg er trappet ud af alt det psykofarmaka, der har været nødvendigt for mig førhen pga min bipolare sygdom ? (Selvføgeligt med psykiater på sidelinien). Så nu er jeg fri for de kedelige bivirkninger også ?
  Mit næste projekt (som jeg allerede er gået i gang med d. 1/3) er at tabe mig ved hjælp af den plantebaserede mad og motion. Antidepressiverne har desværre givet mig overvægt, men markant færre smerter samt øget energi burde kunne omsættes til et stabilt og varigt vægttab. Målet er 25 kg om et år ?
  Jeg kunne godt tænke mig T shirten i XL ? Og barerne i varianten hindbær/cacao ❤️

 16. Rebecca Stella Christiansen.
  Rebecca Stella Christiansen. says:

  hej, julia og simone. i er nogle meget skønne tøser! ?
  jeg har lige set jeres super gode video, og jeg syns det er fedt i er begyndt at lave video’er sammen. har følgt jer begge længe og set jeres video’er.
  og mine yndlings er absolut alt om synhed, inspiration video’er og what eat in the day. ?
  nå men jeg er virkelig blevet indspiret pga, jeg gerne vil havde en sundere kost for min krop, og for naturen. jeg syns det er vildt hvilken forskel det gør på mig, når jeg ikke spiser kød og istedet spiser flere grønsager.. ?
  jeg er meget GLAD for mange af naturlig’s madvarer, og elsker havredrik. Det er virkelig det bedste at få sammen med havregryn og kaffe til morgenmad. ?
  og da jeg DSV ikke har prøvet alle naturlig’s madvarer, vil jeg da selvfølgelig gerne prøve de lækker snak barer. Da jeg spiser mange müsli-barer, til hverdag. (det er nemt og lækkert!) ??
  jeg syns trøjen er MEGET smart, og den kunne da basse perfekt til mig. ?
  i en størrelse M, det plejer jeg at bruge.

 17. Sylvia
  Sylvia says:

  Din youtube-kanal har virkelig inspireret mig og ikke mindst min bedste veninde. Vi følger både din og Sofie Simones kanal, elsker især de veganske mad-videoer!!☺️
  Jeg næsten veganer, og de lækre plantebarer kunne lige give mig det sidste skub!❤
  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg dele plantebarerne med min bedste veninde, der også er stor fan af dig og ikke mindst veganisme!
  For ja, plantemad gør mig glad!☺️????❤️
  Ps: Jeg bruger størrelse s og ville elske plantebarene med kakao og hindbær! #BecauseItsVeganAndDelicious, hihi❤

 18. Rebecca
  Rebecca says:

  Det der inspirerer mig og dig og simone? Jeg elsker at se jeres veganske videoer men selfølgelig også jeres andre videoer jeg er lige begyndt at spise vegansk det er ret svært da jeg var en kæmpe kød elsker for i tiden? ? Jeg syntes at blive veganer er en kæmpe ændring i ens liv men for mig den bedste jeg har indset jeg ikke behøver kød for at mad skal smage godt? Og jeg er tit ved at bare at sige ” ej nu spiser jeg bare kød” fordi at nogen gange når jeg ser noget lækkert kød er jeg bare ved at smelte? Men så tænker jeg på hvordan den gris eller ko eller høne har haft det? Og det er alle dine “veganske videoer” der inspirer mig til at blive ved! Det vil jeg bare takke dig for? VEGANSK FOR EVIGT!?E-mail- flepock@youmail.dk eller Rebeccapock25@gmail.com? Instagram- rebepock? Jeg kunne godt tænke mig min bare i kakao/hindbær og trøjen i Small? Kh Rebecca?

 19. Sofia
  Sofia says:

  Hej Julia! Jeg er rigtig vild med dig og Simones videoer, især hvor du prøver at smage veganske ting. Jeg vil så gerne vinde barerne, da jeg har hørt meget om veganisme og det er meget oppe her for tiden. Jeg vil rigtig gerne prøve at leve mere vegansk, men synes det er svært da min familie ikke er med på ideen. Jeg elsker tanken om kun at spise plantebaseret, og jeg har da også prøvet med mandelmælk osv. Så ja, jeg vil rigtig gerne igang med at spise mere vegansk, og det tror jeg at barerne kunne hjælpe påt:-D

 20. Julie
  Julie says:

  Det er nu ca. 2 år siden at jeg besluttede mig for at blive veganer. Det er inspirerede mig / gav mig lysten var primært de store sundhedsmæssige fordele der er ved en plantebaseret kost.
  Jeg havde ikke været særlig god ved min krop længe, sultet mig selv, virkelig nedslidt og overbelastet min krop igennem en spiseforstyrrelse og jeg havde endelig fået lyst til at blive sund igen og være så god som muligt ved min krop. Det ville jeg b.la. gøre ved at give den en masse sund, nærende og lækker mad – naturligvis plantebaseret. Det gjorde det også nemmere for mig at “recover”, og spise mad igen, hvis bare den mad jeg spiste var sund.
  Det har været en hård kamp med op og nedture, hvor jeg også har været ude i nogle af de mere “strikse” veganske diæter, men den dag i dag lever jeg i godt helbred, med god, lækker, vegansk mad og motion.
  Udover fokuset på min egen sundhed har jeg også set diverse dokumentarfilm, som b.la. Cowspiracy, som også har gjort et kæmpe indtryk på mig og gjort mig endnu mere glad for min beslutning om at leve vegansk.

  Variant plantebar: Hindbær / kakao
  T-shirt str: Xs

 21. Claire
  Claire says:

  Jeg har spist vegansk i et år og det som inspirerede mig til at starte var dokumentarer, som cowspiracy, men også veganske bloggere og youtubere, der viste hvor nemt det var at leve plantebaseret 🙂 Jeg finder stadig inspiration på både youtube og blogs, men det der motiverer mig til at fortsætte er klart etik og de sundhedsmæssige fordele jeg har oplevet 🙂 Elsker forresten dine veganske videoer og hvor er det fedt at Naturli’ er blevet fast samarbejdspartner 😀 <3

  Alle plantebarerne lyder jo lækre, men kunne især godt tænke mig at smage Rødbede/kokos og så str. small i t-shirt 🙂

 22. Caroline Pedersen
  Caroline Pedersen says:

  Jeg har altid været typen der elsker grøntsager, frugt og erstatninger af kød. Følelsen af at dræbe et individ, blot for at jeg kan få kød, har jeg aldrig brudt mig om.
  Jeg har altid vidst, at når jeg har spist kød, har jeg spist et dyr. Men jeg har ikke vidst 100%, hvad jeg gik med til, når jeg tog en bid af min hamburger. Jeg har ikke været klar over, hvor meget det forurener, hvordan dyrene må lide, for at mennesker kan få unødvendigt kød, og hvad det egentlig gør ved kroppen, at indtage animalske produkter.
  Det seneste års tid er jeg blevet mere bevidst. Jeg begyndte at undersøge veganisme mere og mere, og jeg begyndte flere og flere dokumentarer omkring, hvilke konsekvenser det har, at indtage animalsk.
  Det hele startede, da jeg så en række youtubere, der fortalte om veganisme, og hvorfor de var/er veganere. De inspirerede mig til at søge viden. Jeg er begyndt at gå meget mere op i både veganisme og økologi. Jeg vil hverken udsætte jorden, dyrene eller mig selv for animalske produkter.
  Noget jeg sidder og fortryder i en alder af 17, er, at jeg har været så uvis. Uvis omkring, hvordan dyrene bliver behandlet. Uvis omkring, hvad der sker med min krop, når jeg indtager animalsk. Og uvis omkring, hvordan jorden ødelægges, under kødproduktionen. “Der er ingen planet B!”
  Men det er heldigvis aldrig for sent, at blive veganer.

  Hvis jeg er skulle være så heldig at vinde, ville jeg super gerne prøve en pakke Plante-bar med kakao/hindbær.
  Med hensyn til den lækre t-shirt, bruger jeg str. M

  – Caroline Pedersen

 23. Anna
  Anna says:

  Jeg sætter stor pris på dine videoer! Jeg elsker at du er med til at sprede budskabet om at leve vegansk. Jeg er ikke selv veganer endnu, men jeg har tænkt mig at blive det så snart jeg flytter hjemmefra. Jeg blev inspireret til at leve mere plantebaseret af min søde veninde, der lever udelukkende vegansk.
  Hvis jeg vinder vil jeg gerne have T-shirten i str. Xsmall og plantebarrene i smagen grønkål/kokos så jeg kan være med til at sprede budskabet om en plantebaseret fremtid. ??
  Kh Anna

 24. Louise
  Louise says:

  Hej Julia – Super fed video, generelt elsker jeg bare dine videoer 🙂
  Nåh, det der inspirerede mig til at leve plantebaseret, var en fremlæggelse jeg lavede tilbage i sjette. klasse! Den handlede om det konventionelle landbrug og da det gik op for mig hvad der skete inde bag murerne, blev jeg nødt til at sige stop! Jeg valgte til en start at blive vegetar, da jeg jo ikke var så gammel endnu – Efter halvandet år som vegetar, fik jeg endelig lov af mine forældre, til at blive veganer, yay! Elsker det seriøst så meget – Da jeg nu er 15 år, kommer der selvfølgelig nogle lidt spydige kommentarer om veganisme, og derfor kan jeg rigtig godt tænke mig at vinde trøjen, for ligesom at ‘provokere/på pege overfor mine venner hvor vigtig planeten er :))
  Min størrelse er vist nok X-small og jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde chokolade og hindbær barerne :)) Min mail er: Louise.jensen@hafnet.dk
  Fortsæt det gode arbejde <33 Knus Louise :)))

 25. Marianne ravnsbæk
  Marianne ravnsbæk says:

  Mega fed give-Away!!! Jeg begyndte at se en masse videoer poppe op på youtube, der handlede om veganisme (blandt andet dine:)). Da jeg så disse videoer kunne jeg bare se en mening med det hele, og meldte mig derefter ind alle de veganske grupper på Facebook, hvor jeg med opbakning fra de andre i gruppen tog springet videre til at blive veganer. Jeg elsker den veganske livsstil, og har aldrig haft det så godt, som jeg har det nu. Jeg har nu været veganer i et halvt år (har 6 måneders dag i næste uge, så det kunne da være en fed præmie lige at få, haha), men jeg kæmper stadig en del, da hverken min eller min mors økonomi hænger sammen til at købe en masse lækkert vegansk mad. Derfor kunne det være mega lækkert at få lov til at prøve disse barer

  Jeg vil gerne smage kakao/hindbær og den flotte trøje skal være en M!
  Min e-mail er: marianneravnsbaek@gmail.com

 26. Maria
  Maria says:

  Hej Sofia!
  Så cool, at du samarbejder med Naturli’.
  Jeg har egentlig altid været interesseret i meget plantebaseret kost, men turde nok bare ikke tage det sidste skridt. En dag besluttede jeg mig for at stoppe med at benægte virkeligheden, så da jeg alligevel skulle passe mine forældres hus en hel aften så jeg altså dokumentarerne “Cowspiracy”, “fat, sick and nearly dead” og “forks over knives” og jeg var kureret for at ville spise kød og andre animalske produkter nogensinde igen. Dagen efter var min første dag som veganer, og det er nu næsten halvandet år siden. 🙂

  Jeg vil rigtig gerne prøve den bar med kokos og rødbede, og jeg er en størrelse M.

  Tak, fordi du er som du er, og fordi du er så inspirerende!

 27. Julie
  Julie says:

  Det der var startkicket til at spise plantebaseret er min tid som spiseforstyrret (anoreksi). Jeg var pålagt en kostplan, og fandt ingen glæde ved mad. Det gik op for mig, at det især var kødet, som jeg følte misbehag ved, og grøntsager og frugt, som jeg trods alt følte var okay at spise. Min søde, kloge diætist pointerede, at jeg ikke kunne leve af grønt alene, og hun var faktisk meget villig til at lade mig spise vegetarisk og åbnede mine øjne for fødevarer som linser, kikærter og bønner. Derefter har det taget fart, og jeg har nu spise udelukkende plantebaseret i 4 måneder og har fået glæde og energi og LYST til mad. Da jeg stadig kæmper for at tage på, er det især nødder og barer, som jeg spiser meget af. Derfor ville det være fantastisk at vinde nogle af disse produkter – gerne den med Kakao/hindbær, den lyder virkelig lækker. Desuden ville en størrelse Small være passende (hvis de er store i størrelsen, så en XS). Tusind tak for nogle fantastiske video, du (og SofieSimone) producerer 🙂 <3

 28. Mai
  Mai says:

  Først og fremmest blev jeg veganer fordi min mor fik reduceret sine smerter efter hun fik konstateret rygsøjlegigt. Jeg lider selv af leddegigt, og har mærket en væsentlig bedring i mine smerter – og jeg har næsten smidt alle smertestillende på hylden.

  Derudover lider jeg af borderline, som giver mig meget store humørskift. Efter de animalske produkter, som er fyldt med alt muligt, er lagt på hylden, har jeg mærket et mere neutralt humør, som også gør mig mere rolig.

  Jeg står lidt i mellem disse to varianter, så hvis jeg bliver en af de heldige vindere, vil jeg rigtig gerne overraskes med én af dem. 😉
  Hindbær/kakao
  Cashew/havtorn

  Str. M i t-shirten

 29. Freja Hald Olsen
  Freja Hald Olsen says:

  Skøn video som altid søde Julia.
  Jeg har fulgt dig i rigtig lang tid, og jeg ser meget op til dig❤
  Jeg er i gang med en “transformering” fra vegetar på deltid til fuldtids veganer, det er noget jeg gør meget langsomt, og i mit eget tempo. Det der inspirerer mig er helt klart det miljømæssige og det at dyreindustrien er pænt sagt noget lort. Men også helt klart det sundhedsmæssige, jeg går meget op i kost og træning, og elsker sund og ernærede mad, og derfor kunne det også være rigtig fedt at vinde en kasse barer❤ Jeg bliver ved med at lære mere på området omkring veganisme, og synes det er helt vildt spændende.. Knus Freja ❤
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde kunne jeg rigtig gerne tænke mig en t shirt i størrelse medium, og de lækre kakao hindbær barer <3

 30. Rebekka Klinge
  Rebekka Klinge says:

  Halløjsasa!

  Jeg er faktisk næsten lige gået hen og blevet veganer, (har været vegetar i et års tid) og det er virkelig dejligt med en masse inspiration fra både din og Sofie Simones kanal:) Tak for det!
  Én af de største årsager til, at jeg gik hen og blev veganer er, at jeg ikke kan holde den tanke ud at pine et andet væsen til fordel for mig selv. Så smager maden jo også bare super duper godt, så det hjælper da også en del.

  Nu er det vidst nu, at jeg skal vælge en smag og det må nok være rødbede/kokos, kakao/hindbær eller cashewnød/havtorn. Jeg er vidst ikke den hardcore-type – thihi. De lyder mega lækre:)
  Min størrelse må nok være en str. Medium.
  Min email er: rebekka.klinge@gmail.com

  Du må have en god dag – tak for det gode arbejde du gør:) – Knus Rebekka

 31. Louise
  Louise says:

  Tak for en skøn video??

  Jeg har fået lyst til at prøve at leve vegansk efter jeg begyndte at følge Sofie Simone og nu fandt jeg så også dig?

  Jeg går utrolig meget op i at dyrene har det godt og at vores mad er sund og kommer fra steder hvor det er blevet “kælet” for??

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve chokolade og hindbær og bluse i str xl

 32. Amanda
  Amanda says:

  Hej Julia, hvor er det fedt at lave en konkurrence hvor flere kan få øjnene op for at leve plantebaseret!

  Om en månedstid har jeg levet vegansk i et år og forinden har jeg været vegetar i seks år. I de fleste tilfælde bliver nogen påvirket til at leve vegetabilsk på den ene eller anden måde på grund af en som står dem nært, dog var jeg ikke en af dem som gjorde det pga et andet menneske. Da jeg først begyndte var min intention at leve vegansk men pga bl.a. min alder måtte jeg ikke og tænkte derfor at være vegetar var bedre end at spise kød. Mine første tanker for at leve kødfri var da jeg var 9-10 år og jo ældre jeg blev jo mere viljestyrke og inspiration fik jeg til at ville afprøve en vegetabilsk livsstil.
  For et år siden valgte jeg endnu engang at overbevise min mor om jeg sagtens ville være i stand til at leve vegansk og sagde jeg kunne tage en prøveperiode,(selvom jeg havde i sinde at forsætte efter prøveperioden?), og det eneste jeg er ked af er jeg ikke er startet noget før med at leve vegansk -både for dyrene, miljøet og min egen skyld.

  Hvis jeg blev en af de heldige som vinder ville jeg vælge plantebarrerne i kakao/hindbær og kokos/rødbede og t-shirten i str. xs.
  Ønsker dig en god weekend,
  knus Amanda?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar