Hej venner!

I dag skal vi teste Naturli’s nye smoothies! Det er så dejligt at de har fået lavet et par ‘to go’ produkter, så du der ude stadig kan leve plantebaseret på farten.

Jeg smagte nogen af dem for første gang, da Naturli’, var så søde at invitere mig med til Irma messen i Forum i marts måned. Det var en fantastisk oplevelse og det er så fedt at de allerede har lavet så mange nye produkter! Dem glæder jeg mig til at smage i fremtiden! Det er blevet så let at være veganer pga. Naturli’ og det kan vi kun takke dem for!

Jeg har valgt at give Naturli’ Smoothies 4 ud af 5 stjerner. Det er nogen rigtig gode smagsvarianter, men grunden til at de ikke får 5 stjerner, er at jeg synes de bliver lidt for dyre, når indenholdet kun er 0,25 liter. De koster i gennemsnit 17 kr og jeg synes de burde koste en 10’er pr. stk.

Det er dejligt det er ved at blive rigtig sommer!

Jeg håber i nyder solen!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar