Hej venner!

I dag skal vi snakke lidt om kropsidealer, da vi i dag får af vide at alle mennesker er okay… Der er ingen grænser i vesten… Man gør grin med de overvægtige i tv-programmer og man kan kun være en high fashion model, hvis man tynd… Verden i dag er helt korrupt, da det kun handler om udseende og ikke hvordan du har det med dig selv og dit selvværd. En sund krop er en glad krop! Du udstråler sundhed med dit humør, din hud og ja også med din vægt, men de vigtigeste det er at man kan mærke om folk har det godt eller ej og der er så mange mennesker derude der faker den og lades som om de har det godt. Næsten alle indenfor sundhedesbranchen sulter dig selv og har en eller anden spiseforstyrrelse… Det skal jeg nok snakke om i en anden video!

I må have en dejlig dag og jeg håber det her kan inspirerer jer til at spise mere plantebaseret!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar