(EN LILLE GUIDE^ SÅ I KAN DOWNLOADE JULIAKOBIA.DK NED PÅ TELEFONEN)

Hej venner!

Jeg er i fuld gang med at forbedre hele min hjemmeside, så min virksomhed: juliakobia.dk kan blive rigtig lækker! Jeg blev momsregistret i maj måned, og juliakobia.dk blev oprettet som privatvirksomhed. Jeg tog beslutningen, da der er en masse virksomheder der vil samarbejde med mig, hvilket bare er så lækkert. Jeg har prøvet at være en del af et netværk og det er bare ikke noget for mig. Jeg vil selv have kontakten med virksomheder og lave aftaler, også synes jeg overhoved ikke det er fair at få taget en stor procentdel af hvad man tjener. Jeg er ENDELIG kommet ud af netværk BBTV, som var forbundet til min engelske kanal, så nu er jeg fuldstændig fri og jeg kan styre alting selv 100% på begge mine kanaler. Til jer der ikke vidste det, så var min engelske kanal min danske kanal for ca. et år siden. Dengang var jeg nød til at flytte alle mine videoer, da netværket BBTV tog røven på mig. De tog 40% af hvad jeg tjente, og servicen var forfærdelig efter jeg havde underskrevet kontrakten. Jeg var i kontakt med BrianFromDenmark for ca. et år siden, og de havde også prøvet at tage røven på ham, men han kom heldigvis hurtig ud af netværket. Efter et år er jeg endelig ude af BBTV!!! JUHUUUU! Jeg har også snakket med mange andre YouTubers og Bloggere, og de fortryder også at de har meldt sig ind i et netværk… Der er bare ikke så meget frihed og jeg tror kun det gavner rigtig store YouTubers, som ikke er interesseret i at klare alt det praktiske selv. Jeg er så glad for jeg har fundet min egen løsning ved at starte min virksomhed. Når mit navn er renset, så skal der ske en masse på både min danske og engelske kanal.

Jeg sad hele dagen i går og i foregårs for at få selve bloggen og resten af hjemmesiden til at blive mobilvenlig. Det er noget jeg har drømt om i 1,5 år og nu virker det!!!    I kan allesammen downloade siden, så I kan have bloggen som en slags app på jeres telefoner. I indtaster bare www.juliakobia.dk oppe i søgefeltet i jeres browser, dernæst følger I guiden jeg har lavet.

Som I kan se, har jeg ændret og finpudset meget på hjemmesiden. Der er kommet nye kategorier med en masse informationer. B.la. regler for ophavsretten, upcoming events, tilgængelige rabatkoder og meget mere. Jeg vil fra nu af opdatere jer inde under kategorien ‘Informationer & Events’, så kan I se hvor I kan møde mig, og hvilke rabatkoder og giveaways der vil komme før jeg poster et indlæg eller en video omkring det.

Linket til min blog (juliakobia.dk), står altid i min beskrivelse på min Instagram og Facebookside, så hver eneste gang der kommer en video eller et blogindlæg op i fremtiden, så kan I altid følge let med direkte fra telefonen.

Jeg håber I bliver glad for alle de nye funktioner og at bloggen nu er blevet mobilvenlig!

I må have en fantastisk dag!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar