Hej venner!

Afstemningen på min Instagram blev at I helst ville se videoen, hvor jeg testsmager vegansk slik! Jeg har valgt at I skal se den grusomme side af hvordan gelatine produktionen fungerer, da det er meget mange mennesker slet ikke ved hvad der sker. Jeg har fundet en fantastisk video, som er fra den danske Facebookside ‘Fremtiden Er Vegansk‘ – I burde virkelig følge dem på deres sociale medier, da de deler rigtig god viden om veganisme. Da jeg ikke var veganer begyndte jeg først at handle, da jeg så videoer som disse, hvor man virkelig kan se hvor klam hele denne her industri er. Det fleste vingummier er lavet af knogler og hud fra grise eller køer og jeg får kvalme ved bare at tænke på det. Industrien gør jo det her fordi det er skide billigt, og for dem er det jo “miljøvenligt” at bruge hele dyret. Den her proces er også den måde man laver chicken nuggets på. Man tager bare de små kyllinger levende og blender dem til nuggets – det er forfærdeligt.

Jeg er så glad for at Bilka har fået gelatine- og mælkefrit slik! Det sætter jeg stor pris på som veganer! Jeg kunne stort set lide det hele, men husk nu at slik ikke er sundt selvom det er vegansk.

Det fede er at man kan få god samvittighed med sig selv fordi der er ingen dyr der har lidt under produktionen af slikket. Jeg glæder mig til at smage en masse veganske lækkerier i fremtiden. Der er mange af jer der sender mig links og billeder af veganske godter som i har fundet i jeres super marked, så jeg har kommet med en idé til hvordan jeg kan teste det – i kan sende mig det med posten! Inden året er slut vil jeg få mig en postboks eller en adresse, hvor I kan sende mig post! Der er mange af jer der spørger hvordan i kan give mig igen, og jeg tænker at det her ville være en god måde at gøre det på!

Jeg håber at I derude vil tænke jer rigtig godt om næste gang i går ned i supermarked for at købe slik. For at det skal være 100% vegansk skal der ikke være gelatine, honning, mælk, fløde, eller andet mejeri i pakken.

I må have en fantastisk dag og glæd jer til næste video, som bliver et genbrugs haul!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar