(DENNE VIDEO SAMT DETTE BLOGINDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED VEGANSKE LÆKKERIER)

unnamedunnamedunnamedunnamedunnamed

Hej venner!

I dag skal Sy Lee og jeg smage en vegansk drømmekage fra Veganske Lækkerier. Nøj, hvor har jeg glædet mig til denne video, da jeg aldrig har smagt vegansk drømmekage før. Der er sket så meget inden for veganismen i det seneste år her i Danamark. Der er kommet så mange nye veganske produkter og alternativer til – det er så fantastisk at se den udvikling!

Sy Lee elsker virkelig kage, og derfor synes jeg virkelig han skulle være med til at vurdere denne drømmekage. Vi kan ikke give andet end 5 ud af 5 stjerner til drømmekagen fra Veganske Lækkerier, da den er så lækker! Den smelter på tungen og der er så meget smag. Den er lige sådan som en rigtig drømmekage skal være.

De går virkelig op i kvalitet, og jeg er meget imponeret, da Veganske Lækkerier er stiftet af 2 seje veganere, som netop lige har startet deres virksomhed. Det grafiske design på æsken er virkelig fantastisk lavet! 100% vegansk materiale!

Det er så indbydende, og det er så fantastisk at kagen er økologisk! Det eneste minus jeg kan give er, at der ikke står på pakken, hvor meget kagen skal have i ovnen. De fleste vil jo nok nyde kagen varm, men man kan også lade kagen tø op og spise den som den er. Vi lod den varme i ca. 8-10 minutter på 200 grader m. varmluft. Der blev den perfekt lun, men det kommer selvfølgelig an på hvilken ovn man har.

I kan købe drømmekagen i udvalgte Meny’er, som I kan finde HER

Jeg håber deres lækkerier kommer til Hillerød samt resten af Danmark i en fart, så alle kan smage på denne lækre drømmekage! Det er virkelig smart og især til dig der hurtigt skal have gæster på besøg, og til en bestemt anledning kan den sagtens konkurrere med en fin kage i smagen!

Mange tak til Veganske Lækkerier for samarbejdet – jeg håber de laver flere lækkerier i fremtiden, som jeg kan teste!!! Tjek deres Facebookside ud HER og deres Instagram HER

Tak for du læste med – du er fantastisk!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar