Hej venner!

Som jeg siger i videoen, så har jeg valgt at ændre denne serie fra “Virker Det Her Lort” til “Virker Det Her Produkt”, da mange virksomheder kommer til, og det er vigtigt for mig at være professionel, når det kommer til virksomhedssamarbejde. Jeg startede serien for ca. et år siden, og der lavede jeg den mere for nysgerrighedens skyld, men nu er der gået lidt business i den, så defor tog jeg valget om at ændre seriens navn.

I dag skal vi teste produktet “Smart Swab” eller “Ear Wax Cleaner”, som var det kopien hed. Jeg valgte at købe en kopi, da jeg ikke mener at selve produktet er 150 kr værd. Jeg købte den til 11 kr på Ebay HER og produktet tog ca. en måneden om at ankomme – sådan er leveringstiden på Ebay… Inden jeg går mere i detaljer med vurderingen, så vil jeg anbefalde jer at LADE VÆR med at købe det her lorte produkt!!!

Det her er et par kommentarer fra reklamen for Smart Swab, som I selv kan se HER. Som brugeren ‘DoFunkk’ skriver, så har jeg det virkelig som om at mit ørevoks er skubbet helt ind til trommehinden. Jeg har haft ondt i hoved og inden i øret lige siden jeg testede produktet. Nøj, hvor er jeg glad for jeg kun brugte 11 kr på produktet! Det er virkelig noget værre lort! Jeg håber det går bedre i morgen, men hvis jeg stadig har det sådan her, så må jeg tage til lægen for at få tjekket mine øre.

I reklamen siger de at den er skånsom for øret og den er “meget bedre” end en vatpind og det er en stor og fed løgn. Jeg vil ikke anbefale nogen om at bruge en vatpind, men jeg vil hellere bruge end vatpind en dette produkt!

Jeg tror vi kan konkludere at man bare skal lade vær med at putte noget ind i sit øre også, hvis man får meget ørevoks som jeg. Man må gå til lægen og tjekke det ellers kan man få en ven til at se ind i øret, hvor man kan få renset sit øre med tryk fra vand med en sprøjte.

Fald ikke for de her reklamer eller produkter, som I ser på Instagram eller TV-shop, før I har hørt nogen komme med en god vurdering af produktet. De mennesker der er med, er sikkert blevet betalt for at sige gode ting om profuktet og jeg synes virkelig det er til grin at der er en læge med, som anbefaler det her lort – hun er sikkert en skuespiller!

Glæd jer til en masse “Virker Det Her Produkt” i fremtiden – jeg har en masse produkter jeg skal teste for jer!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar