(DENNE VIDEO SAMT DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED FREEWALK.DK)

unnamedunnamedunnamedunnamedunnamed

 Hej venner!

I dag i min serie “Virker Det Her Lort”, skal vi vurdere sneakers fra Freewalk.dk. Jeg har testet disse to modeller i et par måneder:

og jeg er næsten mundlam over den oplevelse jeg har haft med Freewalks sneakers. Deres navn lever virkelig op til produktet, da man føler sig helt fri og komfortabel, når man går i deres sneakers. Jeg plejer at have pros and cons med i min serie, men jeg har virkelig ikke noget negativt at sige om disse sneaker, andet end at modellen skyline ikke er beregnet til meget slemt regnvejr og hvis der er nogen der kommer til at træde på dig, så kommer det nok til at gøre noget ondt, da disse sneakers er lavet i et tyndt materiale. De har andre modeller der er mere robuste, såsom serien Basic og Athletices, men udover det, så lever deres sneakers 100% op til alle forventninger. Der er hurtig leveringstid. Freewalks motto “Oprør mod dyre sneakers”, er så sandt, da deres sneakers koster imellem 549-599 kr. Der er til en hver smag for både kvinder og mænd og mange af skoene er lavet i unisex modeller. Børnesko koster 349 kr og det er godt nok billigt, hvis man sammenligner med konkurrenterne. Jeg var f.eks. nede i en Baby Skam forleden for at se hvad børnesko koster og jeg kunne ikke finde en eneste sko, som ikke minimum 800 kr. Sneakers i dag er blevet noget af handelsvarer. Folk kan finde på at købe sneakers til en værdi af 10.000 kr og det er ren hjernevask i min optik, da du betaler for en mærkevare og ikke kvaliteten. Men med Freewalk sneakers, betaler du en lav pris for kvaliteten og samtidigt med det er skoene også miljøvenlige, da de er lavet af vegetabilsk materiale (veganske). Ikke nok med det, så er der også en stødabsorberende mellemsål i alle deres sneakers, som skåner knæ, ryg og øger komforten. Du skal heller ikke tænker på at skulle have en eller 2 størelser for små eller for store, når du køber dine sneakers. Du vælger den str. du plejer at bruge og deres størrelser starter fra str. 28-47, så Freewalk har virkelig tænkt på at en hver skal kunne passe deres sneakers. Deres sneakers passer perfekt, de sider som de skal og de bliver ikke løse med tiden af hvad jeg har erfaret i disse 3 måneder jeg har testet dem. Freewalks sneakers er også et Dansk design og deres hjemmeside er så nem at finde rundt i og du får alle de informationer du har brug for.

Freewalks sneakers får 5 ud af 5 stjerner for deres helt igennem geniale og fantastiske produkt. Lige nu kan du derude få 20% rabat med koden: juliakobia, på deres hjemmeside, som ca. er 100 kroners rabat ved køb af et par sneakers. Jo flere sneakers du køber jo større er rabatten, og nu er det også ved at være jul, så Freewalks sneakers vil være en fantastisk gave i idé til ham eller hende der dyrker meget sport eller en der let for ondt i fødderne af at bruge almindelige sneakers.

Tak til Freewalk.dk for samarbejdet – det var virkelig en fornøjelse.

I derude må have en fantastisk dag

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar