Hej venner!

I dag skal vi testsmage Taffels nye veganske linsechips. Jeg har hørt meget om dem I veganermiljøet, og da min far og jeg tilfældigvis handlede i Bilka i sidste uge, så måtte jeg bare tage et par poser ned fra hylderne, da der var tilbud på dem.

Jeg har lagt mærke til at der mange der tror at noget ikke er vegansk, fordi der står på pakken: “Kan indholde spor af mælk”. Der står at der kan indholde spor af mælk, fordi produktet er lavet på en fabrik, hvor der også laves andre produkter, hvor der bliver tilsat mælk. Det er en information virksomhederne skal sætte på deres produkt, da de skal tage hensyn til folk der har mælkeallergier. Luften er nemlig fyldt med forskellige ting og sager. Der er IKKE mælk i Taffels linsechips.

unnamedunnamedunnamedunnamed

Taffels linsechips får 4 uf af 5 stjerner.

De smagte rigtig godt, og det er virkelig fedt at der er kommet veganske chips med god smag på marked. Af mine egne erfaringer, så er der kun salte- eller få barbecue chips på hylerne, som der er veganske, og det kan man godt blive noget træt af… Før jeg blev veganer, var mine favorit chips enten nogen med ostesmag eller sour creme and onion, så jeg blev som et lille barn, da jeg hørte nyheden om at Taffel har lavet veganske chips med sour creme and onion, da jeg ikke har smagt nogen i en vegansk udgave før. Smagen sad virkelig i skabet, og de smagte så god, men siden vi smagte linsechips med smagen af dild og purløg først, som har en meget mere kraftig smag end de linsechips med sour creme and onion, så tror jeg vi mistede lidt af et førstehåndsindtryk… Dild og purløg smagen var virkelig krydret og lækker, men purløgen var noget fraværende vil jeg sige… Men alt i alt, var det en dejlig oplevelse og de kan varmt anbefales!

Begge varianter kan købes i Bilka og Føtex!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar