Hej venner!

I dag vil jeg komme med mit bud på en nytårsmenu! Jeg har fået inspirationen fra Ditte Gad Olsens bog: Vegansk til højtid og til fest! Den kan jeg varmt anbefale. Det har været så sjovt og spændende at lave alle de her opskrifter i løbet ad december måned, da det ikke har været mine egne – altså på nær 1. advent, hvor vi lavede risengrød og risalamande.

Mandag d. 18 december besluttede gaven.dk at lukke deres hjemmeside ned. Jeg fik intet af vide, så derfor er vores samarbejde stoppet lige her inden jul. Folk har modtaget deres knivsæt og andre gaver med mine rabatkoder, hvilket jo er godt, men jeg er ekstremt skuffet over at vores samarbejder stopper på denne kedelig måde lige inden juleaften. Det synes jeg personligt er rigtig uprofessionelt. Gaven.dk beklager, men de har lovet mig at gøre det godt igen ved at lave et nyt samarbejde i starten af det nye år, hvor I derude kan få 60% på alle deres varer med en ny rabatkode i 24 timer – nu må vi se om de holder det de lover. Det jeg er mest skuffet over, er at jeg fik lagt nogle knivsæt til side, som jeg så aldrig fik. Det skulle havde været julegaver… Så længe at gaven.dk kan holde det de lover er jeg glad, for lige nu synes jeg virkelig de får mig til at ligne en idiot, når de lukker deres shop ca. en uge før juleaften. Efter min mening er virkelig dumt, når man ser økonomisk på det, da der er så mange der altid køber deres julegaver i sidste øjeblik – jeg er faktisk en af dem.

Når, ikke mere negativitet. I dag har jeg som overskriften siger lavet mit bud på en nytårsmenu. Jeg har valgt at lave Ratatoullie og Crème brûlée, da det er nogle nemme og velsmagende retter:

Rigtig god jul og godt nytår til jer allesammen!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar