(Jeg er ked af at blogindlægget først kommer nu – jeg har haft så mange tekniske problemer med min computer i denne uge…)

(DENNE VIDEO OG DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED GAVEN.DK)

Hej venner!

Puha! Denne her video var godt nok noget af en udfording, men hold da op, hvor er jeg stolt og glad for resultatet! Jeg nåede lige at få videoen op kl. 23:45 d. 3 december, så jeg nåede lige 1. advent på et hængende hår. Når julen er færdig, så vil jeg lave en masse veganske madvideoer til jer derude! Nøj, hvor har jeg glædet mig til at starte min julekampagne! I kan lige nu og resten af julen ud, få 25% på gaven.dk med koden: juliakobia. Det glæder hele deres sortiment og det er en super fin hjemmeside, der har et hav af forskellige gaveidéer, som du kan give til ham eller hende.

Nøj, hvor er jeg blevet glad for mit Royalty Line Keramisk Grydesæt! Det er Eco friendly – altså kemikaliefri, og de er så lette at vaske. I kan finde det HER ellers så tryk på billedet! Brug endelig rabatkoden, så I kan spare en masse penge.

Når, men nu til hvad det hele handler om nemlig min adventskalender! I dette første afsnit af min vil jeg vise jer hvor let det er at lave vegansk risengrød og ris a la mande.

 

 

 

 Jeg håber virkelig I kunne lide videoen! Glæd jer til 2. Advent, hvor der kommer opskrifter på veganske vaniljekager, brunkager og jødekager!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar