(DENNE VIDEO OG DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED GAVEN.DK)

Hej venner!

I dag er det 2. Advent, og i dag skal vi lave veganske vaniljesmåkager, jødekager & brunkager! Hvor var det egentlig overraskende nemt at lave! Selvfølgelig tog den tid, da jeg skulle filme det hele, men opskrifterne var bare så simple. Nøj, hvor smagte kagerne godt. Jeg kan kun takke Mia Sommer for opskrifterne, da jeg har fundet alle opskrifterne fra hendes bog Veganske Fristelser, som udkom tidligere i år. Den bog vil jeg snakke mere om i en anden video i næste uge, som faktisk er lavet i samarbejde med Mia Sommer og en masse andre skønne veganske kogebogsforfattere. Det ville nemlig være en fantastisk julegave idé at give en kogebog, så I derude kan få mere inspiration til det veganske køkken.

Jeg havde faktisk planlagt, at jeg ville lave vaniljekranse, men jeg havde ikke lige alt det bageudstyr, som man skal bruge til det, så det blev vaniljesmåkager i stedet. Dem fortryder jeg på ingen måde! Det er nok den letteste opskrift af dem allesammen og WAUW! Man bliver næsten afhængig af kagerne. Jeg valgte at tilføje chokolade på toppen, da jeg synes de kom til at ligne de der havrekiks man kan få fra Karen Volf.

Når, men nu til hvad det hele handler om nemlig at det er 2. Advent i dag! jeg har lavet disse skønne kager:

(Sorry for min dårlige glasur skills – den var meget svær at styre!)

Gaven.dk har været meget gavmilde at sende mig det her lækre knivsæt, som er lige på trapperne:

Lige nu og resten af julen ud kan I få hele 70% på dette knivsæt! Det koster rigtig 499 kr, men med min rabatkode: julmedjulia, kan I få det til kun 149 kr. Det gælder alle farverne! Nøj, hvor jeg glæder mig til at modtage det i løbet af ugen, så jeg kan bruge til til 3. Advent, hvor jeg skal lave vegansk julemad. Jeg vil kaste mig ud i at lave en vegansk version af en juleand eller tofukey, som det hedder. Her vil jeg afprøve Ditte Gad Olsens opskrift fra hendes bog Vegansk Til Højtider og Til Fest, som I også kommer til at høre mere om.

Husk at i stadig kan få 25% på hele sortimentet hos gaven.dk med koden: juliakobia – så nu er der 2 rabatkoder til jer.

Jeg er stadig så glad for mit grydesæt og jeg glæder mig til at bruge det endnu mere i næste uge!

Glæd jer som sagt til næste uge d. 3 Advent, hvor jeg skal lave vegansk julemad!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar