(DENNE VIDEO SAMT DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED SUZTAIN.DK)

Hej Venner!

Nøj, hvor har jeg glædet mig til denne video! Som I nok ved, så går jeg virkelig meget op i bæredygtige samt veganske produkter! Grunden til jeg går så meget i at passe på mig selv og vores miljø, er at jeg hele mit liv har haft astma, allergi og meget sart ud, som let kan blive rød eller irriteret… Jeg fandt for nogle år tilbage ud af, at det kommer af alt det crap der enten er i vores mad, tøj, skønhedsprodukter samt andre ting vi har i hjemmet. Som jeg nævner i en af mine seneste blogindlæg, så er der mange virksomheder der bruger kemikalier i stedet for at bruge sunde samt bæredygtige ressourser fra naturen… Det handler alt sammen om penge, og derfor er der mange virksomheder der hellere vil bruge skadelige kemikalier, netop fordi det “spare” en masse penge ved at lave produktet. For mig er det dovenskab og uansvarlighed i den lange ende, da det jo er virkelig skadeligt for vores miljø samt os selv at bruge produkter, som indenholder skadelige kemikalier eller mikroplast.

Jeg har fået tilsendt denne her kasse med en masse lækre erstatninger til hjemmet. Alt fra make-up, tandpleje, køkkenredskaber, rengøringsartikler og meget andet. Jeg kan allerede mærke en kæmpe forskel ved at bruge mange af disse produkter:

Nedenunder kan I tjekke de bæredygtige alternativer til produkter der er i hjemmet. Der er links til de forskellige kategorier:

Make-up fra Zao

Tandbøster & Tandpleje

Køkkenredskaber

Husholdningsprodukter

Bad & Toilet

Jeg modtog denne her kasse i midten af december måned og hold da op, hvor er jeg blevet glad for mange af produkterne. De fleste af produkterne kan du få til en overkommeligpris, hvilket er noget jeg virkelig sætter pris på. Som jeg siger i min video, så har jeg planer om at erstatte de plastiskprodukter jeg har lige nu med bambus. Det er godt for miljøet og et naturprodukt. Siden jeg er blevet veganer, så er mit mål bare blevet i lavet at blive den bedste version af mig selv. For mig er det en udfordring og de den næste kommer helt sikkert til at være opmærksom på alle de produkter jeg har i hjemmet og få dem erstattet med bedre og bæredygtige alternativer.

Husk at i lige nu og til og med den 11/02-2018 kan få 10% rabat på Suztains hjemmeside, ved at bruge koden “juliakobia” næste gang i handler.

 Jeg håber I kunne lide at læse med og glæd jer til der kommer et lækkert make-up look i næste uge, hvor jeg vil bruge mange af de her produkter fra Zao, som jeg har modtaget fra Suztain.dk

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

5 replies
 1. Tirza
  Tirza says:

  Super fedt indslag! Og rigtig god hjemmeside min nye yndlings ?♻️
  Har bare lige et problem når jeg skriver rabat koden ind skriver den at den er brugt for, men har aldrig handlet på den hjemmeside før? ?

 2. Johanne
  Johanne says:

  Hej Julia. Jeg går selv meget op i bæredygtighed, og vi deler derfor samme fornuftige principper. Dog skal du altså lige undersøge produkter lidt bedre, inden du går ud og siger alt muligt om dem, der kun er den halve sandhed. Bl. a. Kan man nemlig læse på Zao makeUp’s hjemmeside, at ikke alle deres produkter er veganske inklusiv den lipgloss du har købt. Og på suztain.dk kan jeg læse mig frem til, at den tandpasta, som du udnævner til 100% flour fri, indeholder flourmængde svarende til en børnetandpasta. Kig selv på ingredientslisten efter monoflourophosphate. Jeg er selvfølgelig enig i, at produkterne er bedre end de fleste andre man kan købe, men man skal heller ikke gøre det større end det er. Så til en anden gang, så husk lige at læse op på hvad det er du står og siger:) kh. Johanne

 3. Julia Kobia
  Julia Kobia says:

  Hej Johanne,
  Mange tak for info. Det er jeg utrolig ked af, og det overrasker mig at alt make-up fra Zao’s make-up ikke er 100% vegansk. Når en
  fra markedtingsafdelningen fortæller mig at der ikke er flour i tandpastaen og alt make-uppen er vegansk, så tror jeg på det. Det
  er muligt, at jeg var naiv, nu hvor du fortæller mig noget helt andet. Jeg skal nok rette op på min fejl i min næste video, som
  også er i samarbejde med Suztain.dk. Det er ikke okay på nogen måde, og jeg undskylder at jeg har givet misvisende information.
  Det skal ikke ske igen. Tak for din kommentar – sandheden er det eneste rigtige.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar