(DENNE VIDEO OG DETTE BLOGINDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED NATURLI’)

Hej Venner!

Så er jeg tilbage efter en masse tekniske problemer! Vi starter årets første video ud med at smage på Naturli’s nye produkt, som hedder ‘hakket’ – som I kan se, så skulle det her være en erstatning for hakket kød. Jeg smagte på det for første gang for en uge siden, og jeg var virkelig vild med det. I dag smagte min far på det for første gang. Min far elsker virkelig kød, så derfor synes jeg det var oplagt at få hans vurdering på det. Han synes det er et rigtig godt alternativ og han synes det smager glimrende, men han kan ikke rigtig sammenligne det med kød, da teksturen er meget forskellige fra hinanden. Naturli’s ‘hakket’ er meget mere blødt end rigtig kød. Han vil hellere sammenligne det med falafel.

Vi var meget uenige efter videoen, men det er også svært at vurdere teksturen for mig, da det er over 1 år siden jeg har smagt kød og jeg væmmes ved tanken om det. Jeg synes personligt at det er en fantastisk opfindelse! Det er nemt at stege, og med en masse krydderier kan man få det til at smage, som hakket kød. Jeg smagte det før denne video, fordi jeg gerne vil finde ud af hvordan jeg skulle tilberede det først. Det skal have lidt længere end normalt kød fandt jeg ud af. Man kan nemt tro det ikke skal have så meget, men jeg synes det smager bedst, når bøfferne er meget mørkebrune (næsten sorte). Jeg har efterfølgende brugt til til flere burgers samt bolognese, wok og en gryderet og jeg føler virkelig livet som veganer kommer til at blive meget nemmere fremover med dette produkt!

Jeg vil give Naturli’s ‘Hakket’ 4 ud af 5 stjerner. Den får ikke 5 stjerner, fordi produktet ikke er økologisk… Det synes jeg virkelig er en skam. Der er tilsætningstoffer, og jeg synes lidt det strider imod Naturli’s brandt, da de går meget op i at være økologiske og GMO frie… Jeg håber de kan komme med en økologisk version i fremtiden – det vil jeg personligt sætte meget stor pris på.

Tusind tak til Naturli’ for at sende mig deres nye produkt ‘Hakket’, da det er totalt udsolgt i alle de butikker jeg har været i. I kan som sagt købe det i Netto, Bilka og Føtex!

Jeg håber I kunne lide at se med – vi ses i næste video.

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar