Hej Venner!

Sidste tirsdag kom Nuru, Karen og Noir forbi, da de havde en opgave i skolen, hvor de skulle finde en person at interviwe til et radioprogram for Danmarks Radio. De valgte emnet “den negative side af YouTube”, også spurgte de mig om jeg havde lyst til at svare på en masse spørgsmål vedrørende alt den mobning, som jeg har været udsat for på YouTube i de her 7 måneder. De søde piger kom forbi, og jeg bød dem på kakao og hjemmelavede boller. Det var så hyggeligt, og det var nogen rigtig gode spørgsmål de havde. Jeg elsker virkelig kontakten til mine følgere, og jeg vil rigtig gerne have mere af den! Min passion er at hjælpe børn og unge, som mange af jer godt ved, og det var så fedt at guide de her unge og svare på deres spørgsmål, som de havde i det her afsnit af debathjørnet.

I denne video, går jeg let henover hvor hårdt hele dette forløb har været, da jeg synes at pigerne skulle skånes for alle de barske ting, så de kunne gå hjem med en god oplevelse. Jeg var på politistationen for 4. gang i torsdags og nu hvor politiet har set klip, hvor Hamsa rasende truer mig, og kalder mig luder samt set ham præsentere sin våbentaske, så ser politiet på denne sag med helt andre øjne… Nu hvor over 1000 unge er blevet sigtet for at have distribueret børneporno – en sag som flittigt diskuteres i medierne, ja, så er der kommet helt andre boller på suppen. Nu er der åbenbart blevet afsat vildt mange ressourcer af til sager som disse, og det glæder mig, at de voksne og forældrene er vågnet op.

At Hamsa har kunne overbevise mange på YouTube om, at jeg er blevet meldt til politiet og meget mere er så surrealistisk. Jeg har intet ulovligt gjort, og jeg har aldrig været meldt for noget. Det er samme følelse går igen, når vi snakker om Jaxstyles video, hvor han beskylder mig for at have forfalsket screenshots for views, subscribers og fame, hvilket heller ikke passer. Det er ikke humor og det er de andre krænkeres videoer heller ikke. På trods af alt det her, så gælder mig at se, at der er kommet så meget fokus på sager som disse. Medierne er ved at vågne op, og lige nu er der så meget debat omkring lige præcis de her emner om krænkelser på nettet, nøgenbilledesamlere og afpresning. Det går godt, og jeg har fået mig selv tilbage. På torsdag d. 1. februar starter jeg min drømmeuddannelse, som social- og specialpædagog, og hele denne her oplevelse kan jeg tage med mig, og bruge på en positiv måde, for at hjælpe andre. Det har været sindssygt hårdt, som sagt, men jeg tror, at jeg lige den dag pigerne kom, forbandt spørgsmålene med, hvordan det er at se at folk, som bliver ved og ved med at lave videoer om mig den dag i dag. Generelt synes jeg det er trist, at jeg har været en skydeskive så længe, for noget jeg slet ikke har gjort, og mange YouTubers små som store, har accepteret denne her krænkerkultur. Det er ikke noget jeg har tænkt mig at acceptere, så jeg glæder mig til at lave flere afsnit af debathjørnet, for at få sandheden frem. En besked til alle der læser det her: Behandl folk på nettet på samme måde, som i vil i virkeligheden. Bare fordi man sidder bag ved en skærm, så giver det dig ikke retten til at håne, ydmyge eller krænke andre mennesker, som du bare ikke forstår.

Det var så hyggeligt og ægte at have sine egne følgere med i en af mine videoer. Det er dejligt at få bekræftet at jeg tiltrækker folk der minder om mig selv, og har de samme værdier som jeg. Det var virkelig en god oplevelse. Det er nogen seje piger jeg havde med og de var så åbne og modige, hvilket jeg virkelig satte pris på.

Udover det, så bliver det godt at starte i skole igen, og jeg glæder mig til at få en uddannelse i det jeg brænder for, så jeg professionelt kan guide børn og unge på de sociale medier. Jeg håber I kunne lide at se med og glæd jer til at der kommer en masse afsnit af debathjørnet i dette år.

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar