(DENNE VIDEO ER FRA D. 28/11-2017 – PGA. TEKNISKE PROBLEMER KOMMER DEN FØRST OP NU – ENJOY)

Hej venner

 I dag skal vi lave endnu et genbrugs haul – og som en bonus, så har vi Sy Lee med i dag! Han har fulgt meget med i mine genbrugs hauls og da jeg fandt et par rulleskøjter i en af mine seneste genbrugs hauls, så var han hooked, da han virkelig gerne vil have et par til sommer!

Vi besluttede så os spontant at tage ned i min lokale genner her sidste tirsdag, og der gik ikke mere end 2 sekunder også fandt Sy de rulleskøjter han havde drømt om.

Selvom det regnede af helvede til, så havde vi en fantastisk tur. Sy endte med at handle for 330 kr og jeg tror han fik købt ca. 6-7 ting. Han fik samme boblende følelse, som jeg altid plejer at få hver gang jeg handler genbrug, og det var så dejligt at se hvordan alle Sy’s fordomme om genbrugstøj blev nedbrudt med det samme. Tjek hans genbrugs haul lige her:

Dagen efter sendte han mig en snap af ham og hans nye jakke, hvor han havde det største smil på læben – det gjorde mig så glad! Det bliver ikke sidste gang Sy og jeg tager ned i min lokale genner!

Jeg sætter meget mere pris på mine genbrugsfund end noget jeg har købt i f.eks. H&M, da der er en oplevelse bag fundet. Det man køber i genbrug er billigt, du skåner miljøet også er der kun en af hver ting, så på den måde er det unikt og du kan føle dig let speciel 😉

Jeg håber I synes det var sjovt at have Sy, som jo er rigtig glad for mærketøj. Det er dejligt at vi kan lære en masse af hinanden selvom vi er virkelig forskellige!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar