Hej venner

Så er det blevet tid til endnu et vegansk indkøbshaul. I denne omgang var planen at jeg skulle på tilbudsjagt i Lidl, da deres tilbudsavis var fyldt med en masse vegansk ost, plantekød, frysepizzaer og meget mere, men jeg hoppede også lige i Kvickly og senere i Meny, da jeg aldrig siger nej til et godt tilbud. Jeg havde hørt at der skulle være en masse lækre veganske lækkerier i Lidl, men siden vi ikke har nogen Lidl her i Hillerød, så måtte jeg køre til Farum, da den ligger tættest på. Jeg har dog hørt at der kommer en Lidl her i Hillerød i slutningen af 2018, men der er laaaang tid til, så fra nu af er Lidl i Farum den jeg handler hos. Overfor Lidl er der også en Kvickly, sådan en har vi heller ikke i Hillerød (Vi har haft), så det er dejligt at de to butikker, som vi netop ikke har i Hillerød ligger lige overfor hinanden i Farum.

Jeg er vild med Lidl. Der er så mange veganske produkter til en god pris, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Mærket ‘Like Meat’, har jeg hørt meget om, så det skulle prøves. De laver alt fra vegansk kylling, kebab, pølser osv. og det er bare så lækkert! Et par dage efter jeg handlede fandt jeg også 2 veganske frysepizzaer i Lidl! Hvor blev jeg bare glad og jeg føler det kun bliver nemmere og nemmere at være veganer!

Som sagt, så hoppede jeg også over i Kvickly og Meny, som også har en masse veganske produkter, så tjek også deres butikker ud – det er noget dyre end Lidl, men produkter er også super lækre.

Jeg håber I kunne lide at se med og jeg glæder mig til næste måneds veganske indkøbshaul – der tror jeg at jeg vil inddrage veganske skønhedsprodukter mm. 😉

I må have en super dejlig torsdag og pas godt på hinanden!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

1 svar
  1. Freja Petersen
    Freja Petersen says:

    Jeg er frygtelig skuffet over ikke længere at kunne finde “Like Meat” produkterne i Lidl.
    Jeg er bange for at de har valgt at tage dem ud af deres sortiment

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar