Hej venner!

I dag skal vi lave et afsnit af virker det her produkt og jeg har taget Sy Lee med i dag, da han jo er vild med skønhedsprodukter og make-up. for en måned siden sad jeg på Ebay og jeg kunne ikke lade vær med at grine, da jeg så de her magnetiske øjenvipper. Det var bare så fjollet, men som I nok kan høre i videoen, så havde jeg et lille håb om at de ville virke. Selvom jeg ikke går med make-up til dagligt, så synes jeg det er sjovt at dresse mig up en gang i mellem. Sidst jeg havde falske øjenvipper på, var til Guldtuben 2017. Det var meget sjovt, men jeg er bare ikke fan af at have lim på mine øjne… Det er Sy Lee bestemt heller ikke, så jeg håbede denne opfindelse kunne være min redning. Selve det her produkt kan kun få 1 ud af 5 stjerner, da der simpelthen manglede en magnet i midten af vipperne. Jeg kunne heller ike finde ud af at tage dem på, men jeg kunne godt tage dem på Sy Lee. Jeg tænker at hvis der er 3 magneter på en vippe, så tror jeg faktisk godt at det kunne gå, men det var også bare en kamp for mig at tage en vippe på, og den sad virkelig grimt – måske gør øvelse mester, men det her produkt vil jeg ikke anbefale til jer derude.

Jeg håber I kunne lide at se med og jeg har en masse produkter, som jeg skal teste for jer, så glæd jer til flere afsnit af ‘Virker Det Her Produkt’ i løbet af året.

I må have en super dejlig onsdag og pas godt på hinanden!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar