(DENNE VIDEO SAMT DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED PLENNY.DK)

Hej venner!

I dag skal vi testsmage fem varianter af veganske shakes fra Plenny.dk. Som jeg siger i videoen, så er det her produkt ikke noget jeg normalt ville promovere, da jeg mener at man skal få sine proteiner, vitaminer og mineraler direkte fra sin mad. Plenny.dk kontaktede mig i slutningen af januar måned. Det var få dage inden Sy Lee skulle starte sin veganske udfordringen. Sy ville så gerne lave et samarbejde med virksomheden, da han selv er forbruger af proteinpulver, og derfor kunne han godt tænke sig at smage en vegansk version. Godt og vel alt proteinpulver indenholder valleprotein, som kommer fra komælk, så det var jo egentlig oplagt at teste det her produkt både af nysgerrighed, men også for at lære Sy Lee meget bedre at kende. Selvom Plenny.dk tydeligt skriver på deres hjemmeside, at deres produkt ikke er proteinpulver, som man kender fra fitnesscenteret, så er det jo folk der dyrker fitness der er målgruppen. Selve designet på poserne samt shakeren og måleskeen du får med, indikerer jo fuldstændig det samme, som virksomheder der sælger proteinpulver. For mig var det meget vigtigt at dette samarbejde handlede om Sy Lee’s veganerudfordring samt at have åbne arme for nye veganske produkter og virksomheder.

Her kan i se fraklip fra videoen ovenover:

Som en stor vegansk influencer på de sociale medier, så har jeg lært, at det er vigtigt at prøve nye ting, så derfor er jeg også glad for jeg takkede ja til samarbejdet med Plenny Shakes, selvom det er et produkt jeg nok ikke vil købe selvom det er vegansk. Jeg træner jo ikke, og selvom jeg er meget på farten, så har jeg stadig tid til at lave mad. Sy Lee derimod har meget mere travlt end jeg, da han har et fuldtidsjob, hvor han også arbejder meget i weekenderne. Han bliver også inviteret til virkelig mange events hver uge, så derfor kan jeg godt forstå, at han har brug for et produkt som Plenny on the go. Man kan jo godt sammenligne Plenny Shakes, med veganske kødalternativer, som f.eks. Naturli’ eller LikeMeat, da det også er produkter der er masseproduceret, som også indenholder meget protein mm. Færdigretter og masseproduceret mad er jo ikke noget man skal spise hver dag, men det er dejlig nemt, hvilket er noget jeg sætter pris på – især som veganer, da det dag for dag bliver bevist, at vi ikke har brug for at indtage dyr for at få alle de proteiner, vitaminer og mineraler vi har brug for. Derfor er det vigtigt for mig at promovere veganske alternativer, og her har Plenny Shakes en produktpakke som er vegansk, hvilket er super fedt.

Hvad er Plenny Shakes?:

Plenny Shakes er pulver baseret på havre. Inde på Plenny Shakes hjemmeside, står der tydeligt at det ikke er noget slankemiddel, men mere et måltid til dig der har en travl hverdag. En slags havregryn 2.0 kan man kalde det, som indenholder en masse vitaminer og mineraler. Plenny Shakes har en masse smagsvarianter, som er lavet af frugt. Disse shakes er GMO frie, og i forhold til andre shakes på markedet, så er Plenny Shakes sat til en overkommelig pris. Hvis Plenny Shakes er noget for jer, så kan I lige nu bruge koden “kobialee” og spare 10% på alle produkter fra Plenny.dk. Dette tilbud gælder kun til de første 100 kunder, som benytter sig af vores kode. 

Plenny Shakes har to pakker. Der er både en vegansk pakke og en vegetarisk pakke. Forskellen er at der er valleprotein fra komælk i den vegetariske variant. For at lave en shake, skal du bruge 3,5 scoops af pulveret og 500ml vand. Siden Sy og jeg blot lavede en testsmagning på alle varianterne, så fulgte vi ikke denne vejledning.

Er Plenny Shakes en nødvendighed?:

Efter min mening er et produkt som Plenny ikke en nødvendighed for mig, da jeg kan få alle proteiner, vitaminer og mineraler direkte fra den plantebaseret mad, men jeg kan godt se at folk der har en travl hverdag kan få brug for produktet.

Selvom Plenny Shakes overhoved ikke er det samme som proteinpulver, så er det stadig vigtigt for mig at sige til jer, at kroppen ikke har brug for særlig meget protein. Hvis vi får for meget, så kan det skade vores organer, såsom vores lever og vore nyre. Jeg har tidligere lavet en video, hvor jeg snakker om denne her proteinmyte, som befinder sig meget i fitnesskulturen. Den kan I finde videoen HER. For Sy Lee er protein vigtig for ham, som I nok kan høre, så derfor har det også været spændende at lave dette samarbejde, for nemlig at forstå Sy Lee og hans profession, som personlig træner. Siden jeg ikke selv er bruger af proteinpulver, og jeg heller ikke har personlige erfaring med proteinpulver, så har det virkelig været sjovt at stå på sidelinjen, for at prøve at forstå hvorfor det her egentlig er så vigtigt for Sy Lee. Han er så glad for produkterne fra Plenny Shakes, så det gør mig også glad at prøve noget nyt.

For mig ville jeg bare drikke en dunk kold vand, og hvis jeg blev sulten ville jeg tage en banan eller en klase vindruer med, hvis jeg nu ville begynde at træne igen. Jeg lever meget naturligt, og jeg kan bedst lide at vide hvad jeg spiser. Efter Sy Lee og jeg havde optaget denne her video, så undrede det mig lidt overfor det er flourid i Plenny Shakes. Det er et stof jeg er meget modstander af, da det er en syre der langsomt nedbryder dine tænder – derfor undgår jeg det I tandpasta.

Vurdering:

Jeg har det meget ambivalent med disse produkter fra Plenny.dk, da Sy Lee og jeg filmede disse videoer, var det vores førstehåndsindtryk i fik. Vi vurderede kun smagen af Plenny Shakes, og ikke rigtig produktet i sig selv. Vi var begge meget begejstret og spændt på at prøve disse produkter, men nu hvor der er gået et par uger, så har jeg kun lavet en shake til mig selv, så det vil altså sige at jeg kun har smagt produktet to gange. Produkterne ikke er noget jeg selv ville købe, da jeg jo ikke træner. Sy Lee virker glad for produkterne, og jeg synes også at det var spændende at testsmage de forskellige varianter. Ingen af dem smagte dårligt, men jeg synes at smagsoplevelsen var meget forskellig, og smage som den neutrale-, vaniljen- og jordbærsmagen var meget milde i forhold til f.eks. banan- og chokoladesmagen. Det er da et meget bedre alternativ til proteinpulver, da det er baseret på havre og det er vegansk, men jeg vil hellere anbefale jer at lave en smoothie med rigtig frugt i stedet.

Jeg håber i satte pris på min ærlige vurdering af produktet. I må have en super dejlig søndag og pas godt på hinanden!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar