(DENNE VIDEO SAMT DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED SUZTAIN.DK)

Hej venner!

I dag har jeg lavet et meget spontant make-up look til jer. For et par måneder siden modtog jeg en masse lækre produkter fra Suztain.dk. B.la. alt det her make-up fra Zao:

Zao er et naturligt, bæredygtigt og vegansk mærke. Det er ikke alle deres produkter der er veganske fandt jeg ud af… På disse billeder, er det eneste som ikke er vegansk, er den lyserøde lip-gloss. Det irriterende mig ret meget, da jeg allerede havde filmet en anden make-up video, hvor jeg bruger den, men jeg kunne meget bedre lide denne her video, så det er helt okay.

Jeg har en meget blandet følelse omkring make-up brandet, da der virkelig er nogen fantastiske produkter, også er der også nogen jeg slet ikke synes fungere… Mascaraen, ansigtsbørsten og eyeshadowbørsten fungere slet ikke for mig. Jeg synes mascaraen falder hurtigt af og de to børster samler slet ikke noget produkt op – jeg vil nærmest sige at det er umuligt at blende med dem…

Udovet det, så er jeg vild med alle de andre produkter, som I kan se på billederne. Øjenskyggerne, blushen, highligtheren er enormt pigmenteret og jeg synes de holder rigtig godt. Jeg er også vild med disse to neglelakker.

Som I kan høre er det en meget blandet oplevelse, men alt i alt vil jeg give make-uppen fra Zao 3 ud af 5 stjerner. Der er nogen af produkterne jeg kun vil vurdere til 1 stjerne, og så er der også nogen jeg kunne give hele 5 stjerner, så med det udgangspunkt, så må det blive en middel vurdering.

I kan finde alle produkter fra Zao inde på Suztain.dk’s hjemmeside lige HER – og husk at i stadig kan få 10% med koden: juliakobia 😉

I videoen snakker jeg lidt om at jeg er startet studie også spørger jeg også om hvad jeres forhold er til make-up, så det glæder jeg mig til at høre mere om. Tænker jeg laver nogle afsnit af ‘Debathjørnet’ i løbet af næste måned, da jeg har så meget at tilføje!

I må have en super dejlig onsdag og pas godt på hinanden!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar