Hej venner!

Så er det igen tid til endnu et genbrugs haul! I det sidste blogindlæg til mit genbrugs haul, så snakkede jeg om at man sagtens kan købe gaver fra genbrug. Jeg spurgte jer så på Instagram om jeres holdning til det, hvor I svarede således:

Det var sjovt at se at 2/3 ville købe en genbrugt gave, hvor 1/3 ikke ville gøre det. Det er i hvert fald dejligt at se at folk er blevet meget mere åbne over for genbrug. Jeg har igen købt en gave til Sy Lee, og denne gang blev det en fin cardigan som I kan se i videoen. Det er så fedt at se hvor vild Sy er blevet med genbrug. Han dukker endda op på den røde løber i tøj fra min lokale genner! Det er så nice og jeg håber at I andre er blevet inspireret til at handle genbrug, for man sparer en masse penge, skåner miljøet og derfor kan man have rigtig god samvittighed!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar