Hej venner!

I dag har jeg både en spændende og akavet video til jer. For ca. en uge siden ankom en masse lækkert tøj jeg havde købt på missguided.eu. Som en bonus, så var der 50 procent på alting, og når jeg kigger på deres hjemmeside, så kan jeg stadig se at man kan få 50% ved at bruge koden: go50 – jeg tror at tilbuddet kører hele marts måned, så skynd jer, hvis i har et behov for en ny kjole eller andet fint tøj. (Jeg vil med det selvfølgelig ikke anbefale børn under 15 år at købe høje hæle eller tøj der udsender seksuelle signaler, som der jo er meget af både i denne video og på missguided.eu)

Jeg burde nok lave en video om det her, men for mange år siden, så var jeg en virkelig materiel pige. Jeg skulle have de dyreste mærkevarer og det var egentlig en latterlig konkurrence mellem veninderne om hvem der så flottest ud. Dengang var jeg altså kun i min preteen år – altså de her 13-14 år. I dag ser jeg det som en gang hjernevask, da jeg selv har lært en del og spurgt mig selv hvorfor jeg havde sådan et materielt behov. Jeg gjorde det fordi der var status i at have de her ting, og jeg følte at jeg var “noget”, når jeg gik med de her ting… Dengang var det mærker som D&G, DKNY, Diesel, Killah mm. som var hot. I dag ser jeg en tendens til at det er de helt high class og ekstremt dyre mærker, som børn og unge hunger efter såsom Chanel, Louis Vuittion, Gucci mm. Jeg synes det er alt for meget og det er et pres at skulle leve op til noget, som meget få mennesker har råd til. Det er noget jeg har snakket med mange af mine følgere omkring, og jeg glæder mig til at lave videoer om disse emner i fremtiden!

Første gang jeg har købt nyt tøj i 2 år: 

Ja, som titlen siger, så har jeg ikke købt nyt tøj i 2 år… Jeg har fået sponsoreret et par enkelte stykker tøj, men jeg har ikke selv købt nyt tøj i 2 år. Det var noget jeg virkelig gjorde en gang om måneden for måske 3 år siden, men dengang solgte jeg så tøjet videre eller gav det til genbrug, når jeg ikke rigtig gik i det længere. Det er noget jeg er vokset op med, og jeg er rigtig glad for jeg aldrig har smidt tøj eller ting ud. Det er en af mine største værdier. Også dengang jeg gik i mærketøj, så solgte jeg det også på trendsales, så på den måde kunne jeg købe og sælge tøj, hvilket økonomisk set er rigtig smart.

Siden jeg nu lever et helt andet liv end jeg gjorde for 6 måneder siden, så kan jeg mærke at jeg har et stort behov for at starte på en frisk. Jeg vil gerne udvikle mig, og leve livet fuldt ud. En ting jeg virkelig har savnet er at gå op i mig selv. Især min tøjstil og sprede gode budskaber og give tips om naturlig skønhed. Det kommer der meget mere af på kanalen i løbet af året!

Her kan I tjekke alle links af tøjet mm. som jeg har med i videoen – tryk på billedet for at hoppe ind til hjemmesiden:

 Str. 36 Str. 36Str. 36
 (Udsolgt)Str. 36One SizeStr. 38

Overdel: Str. 38

Underdel: Str. 38

Str. 36

Str. 36

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar