Hej venner!

Puha, hvor har jeg altså meget at se til. Jeg er virkelig ked af at jeg har været væk i så lang tid, men nu er jeg jo startet skole igen, så derfor må jeg nedprioriterer både bloggen og min YouTube-kanal. Det virkelig fantastiske er lige nu at jeg har påskeferie, så i denne her uge skal jeg bare nå alle de ting jeg er bagud med! Jeg går endelig i gang med min sell-out shop også er jeg også i gang med mange spændende projekter. Jeg kan virkelig mærke en kæmpe glæde lige nu blandt venner og familie hvilket bare er så fantastisk, så glæd jer til at se hvad jeg har at byde på i dette år – det skal nok blive godt!

Når, men nu skal det jo handle om at jeg virkelig har været på tilbudsjagt i både Lidl og Netto. Det er så fedt at se efterspørgslen stige på veganske produkter! Jeg nyder at prøve nye retter af, og inspirerer jer derude!

KOMMER DER IKKE SNART OPSKRIFTER OG MADLAVNING PÅ MINE SOCIALE MEDIER?

En ting I virkelig spørger om hver gang jeg lægger en ret ud på enten min Instagram- eller min Snapchatstory, er om jeg ikke vil give jer opskriften eller om jeg ikke kan lave en video, hvor jeg viser jer hvordan jeg laver vegansk mad.

Hvis der er noget jeg virkelig gerne vil, så er det virkelig at inspirere jer derude med min veganske livsstil, men efter en masse erfaring, så har jeg bare fundet ud af hvor krævende det er at lave mad alene og filme det samtidigt. Det er overhoved ikke nemt, når man skal rykke på kameraet, zoome ind og ud hele tiden og rette lyset. Mit køkken er også virkelig småt, så for nu, så er det bare fine Instagrambilleder i får. Så håber jeg at jeg i fremtiden kan lave nogle lækre madvideoer til jer! Det kræver i hvert fald mere end et kamera at gøre, hvis det skal være videoer, hvor I selv kan rekreerer de retter jeg laver.

Men udover det, så håber jeg I kunne lide at se med, og jeg glæder mig så meget til det her år! Det bliver fantastisk!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar