SORTE & HVIDE SNEAKERS / ADIDAS

Super fede Sneakers fra Adidas. De er sorte og hvide, og nogen steder er der et prikkede mønster. Jeg sælger dem, da jeg ikke bruger dem længere.

De er i en str. 38 2/3 men de er udvidet til en str. 39.

Køberen betaler fragten.

Nypris: 850 kr

De er brugt en del, så derfor starter vi buddet på 150 kr


NÅR KØBEREN ER FUNDET:

STEP 1: Min Sell-out Shop fungerer som en auktion, så når køberen er fundet, skal han/hun glide musen henover det røde ”SELL-OUT SHOP” ikon, hvor køberen så skal trykke på “SÅDAN KØBER DU”:

 

STEP 2: Når køberen er inde på siden skal han/hun skrive navn og adresseoplysninger ind i denne formular, som er på siden: 

STEP 3: Når det er gjort, skal det aftalte beløb ekskl. fragt (Find priserne på fragt her) sendes via.  til 31320784, hvor du i din note skal huske at skrive titlen på den vare du har købt. Jeg vil så skrive at jeg har modtaget adresseoplysningerne til den mail du har udfyldt formularen med, så jeg hurtigst muligt kan sende dig den vare du har købt med .

God bydelyst!

8 replies
  1. Julia Kobia
    Julia Kobia says:

    Sorry jeg svarer så sent, men jeg har haft en travl uge! Alberte, hvis du stadig er frisk på de 215 kr, så bedes du udfylde adresseformularen også bliver du den heldige køber! Jeg vil finde ud af hvad fragten bliver, så skal det lige lægges oven i de 215 kr. Knus fra Julia <3

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar