VLOGGING KAMERA / SONY NEX-3N

 

Super fint vlogging kamera fra Sony. Det er sort. Jeg sælger kameraet, da jeg ikke bruger det.

Jeg har selv købt det brugt, men jeg nåede aldrig at bruge det, da jeg kom til den konklusion, at jeg gerne vil holde mig til et mærke nemlig Canon, og jeg leder efter et i en skarpere kvalitet. Man kan sagtens skifte objektivet ud fra et andet fra Sony, hvis det er det man ønsker. Kameraet er på 16, 1 megapixels, DSLR sensor og der er en built in flash. Kameraet er full HD med autofokus og du får den originale kasse med samt et ekstra batteri og en oplader. Se et engelsk review af kameraet HER.

Køberen betaler fragten.

Nypris: Ukendt

Siden jeg har købt det brugt, og der er et par små ridser i skærmen, så starter buddet på 1900 kr


NÅR KØBEREN ER FUNDET:

STEP 1: Min Sell-out Shop fungerer som en auktion, så når køberen er fundet, skal han/hun glide musen henover det røde ”SELL-OUT SHOP” ikon, hvor køberen så skal trykke på “SÅDAN KØBER DU”:

 

STEP 2: Når køberen er inde på siden skal han/hun skrive navn og adresseoplysninger ind i denne formular, som er på siden: 

STEP 3: Når det er gjort, skal det aftalte beløb ekskl. fragt (Find priserne på fragt her) sendes via.  til 31320784, hvor du i din note skal huske at skrive titlen på den vare du har købt. Jeg vil så skrive at jeg har modtaget adresseoplysningerne til den mail du har udfyldt formularen med, så jeg hurtigst muligt kan sende dig den vare du har købt med .

God bydelyst!

2 replies
  1. Julia Kobia
    Julia Kobia says:

    Du finder ikke noget kamera til sådan en billig pris – heller ikke på dba. Det er fuldstændig ligemeget om noget er brugt. Der er det budskab jeg spreder, og så længe kameraet virker, så er det fuldstændig ligegyldigt om det er nyt eller gammelt. Kom med et bud, så tager vi den derfra 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar