(DENNE VIDEO OG DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED CHIQUELLE.DK)

Hej venner!

I dag har jeg en fashion video til jer! Jeg har længe beundret tøjet fra Chiquelle. Chiquelle er en svensk hjemmeside, som leverer super flot og feminint tøj! Som noget nyt, er Chiquelle blevet tilgængeligt på dansk, hvilket er super lækkert! Før foregik det hele på engelsk, så det er rart at se hvad man køber i danske kroner og øre, hvilket gør det lidt hyggeligere at handle. Chiquelle har en vildt hurtig levering på ca. 1-3 dage, men jeg oplevede at returningen er noget besværlig, da Chiquelle sender med DHL… I Danmark sender vi primært med PostNord og GLS. Der er desværre ikke mange steder man kan sende med DHL her i Nordsjælland. Jeg var nødt til at køre hele vejen til Skovlunde, som er over 30 km væk fra min bopæl. Jeg håber at Chiquelle ville overveje at bruge GLS i fremtiden, da det ikke er særlig fedt at skulle bruge så meget tid og benzin, fordi man var så uheldig at vælge noget tøj der ikke sad som det skulle.

Men udover det, så er jeg super glad for det tøj jeg har modtaget! Jeg bruger den grå croped hoddie hele tiden lige og de 2 sorte kjoler er mega dejlige og casual! Den røde kjole har jeg ikke fået brugt endnu, men der skal nok komme en event snart, hvor jeg kan rocke den 😀

I videoen kan I se hvordan jeg ville style de 4 items jeg har modtaget fra Chiquelle.dk og her kan I tøjet og nedenunder er der links:

RØD OFF SHOULDER KJOLE / LANGÆRMEDE SORT KJOLE / GRÅ CROPED HOODIESORT FUZZY KJOLE MED LOMMER

Tak til Chiquelle for det lækre tøj, og husk endelig at bruge rabatkoden ‘kobia15’ til og med d. 25 maj.

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar