(DENNE VIDEO OG DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED DESENIO.DK)
Hej venner!
I dag har jeg en spændende video til jer! Det er min allerførste vlog, og jeg er så spændt på at høre hvad I synes om den, da det er noget helt nyt for mig. Jeg synes det var så rart også fedt at prøve at lave en vlog, og dem vil jeg meget gerne lave flere af i fremtiden. I dag får i lov til at møde min ældste og bedste veninde Sasha, som jeg har kendt i 10 år. Hun er virkelig den bedste, og hun har støttet mig så meget, så derfor synes jeg hun skulle have en gave. Hun havde længe ønsket sig nogle nye billeder til hendes væg – jeg tror hun har snakket om det i godt og vel 6 måneder, så jeg synes det var på tide, at hun fik nogen, da Desenio.dk kontaktede mig. Desenio er en svensk hjemmeside, som sælger en masse smukke plakater og rammer til en god pris, og leveringen er hurtig. Sasha blev så glad da jeg ringede til hende og spurgte om hun ville have nogle billeder fra Desenio.dk! Hun fandt disse plakater, som I kan se nedenunder på under 10 minutter, og hvor er jeg bare glad for at kunne sætte et smil på min skønneste venindes læber – hun er virkelig den søster jeg aldrig fik, og det er så fedt at have Sasha med i denne her rejse på YouTube! Denne her collage blev meget personlig for Sasha, da hun har valgt et Yoga citat, en warrior kvinde, og en masse natur med nogle ord som beskriver lidt om at rejse og at man ikke skal være som alle andre. Som I kan se i videoen blev hun så glad og rørt, og Papa fik virkelig gjort et godt stykke arbejde ved at sætte dem flot op som en collage, som I kan se. Det tog noget tid, men det var det hele værd!
FRA VENSTRE ØVERST:
Ikke nok med det, så fik jeg også nogle skønne plakater, som vi fik sat op i stuen! Mit værelse er det eneste sted, hvor der er en masse på væggene, så derfor fandt jeg nogle flotte plakater sammen med min mor, som kunne skabe noget god energi, og siden vi kommer fra Kenya, så ville vi også gerne have det med, da vi skulle bestille billederne. Vi endte med at vælge en elefant, lidt grønt, citatet ‘Hakuna Matata’ og en leopard til en væg. Til en anden væg vaglte vi to hænder som holder hånd, hvilket skulle symbolisere min mor og jeg, da den ene hård er mørkere end den anden, og tilsidst, så valgte vi nogle smukke dyr, som går sammen på en savanne med numsen til.
FRA VENSTRE:
 
FRA VENSTRE:
Jeg håber virkelig I kunne lide at læse med og husk at I jo kan få 25% rabat fra i dag til d. 24 maj ved at bruge koden ‘juliakobia’ på Desenio.dk

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar