Hej venner!

Jeg spurgte jer for noget tid siden, om i ville have jeg skulle teste naturli’s nye is varianter eller om jeg skulle teste veganegg, og afstemtningen var meget tæt på Instagram, men I ville helst se en video, hvor jeg testede Naturli’s is! Jeg har taget min far med, som jo har været med mange gange før. Som i ved er han på ingen måde veganer, men han har en rigtig sød tand, så jeg synes det var oplagt at tage ham med i denne her video. Han er også vild med lakrids og chokolade med orange, så det synes jeg ikke han skulle snydes for. De her is er fantastiske til dig som er veganer eller laktoseintolerant! De kan jo spises af alle, men særlig god til dig, som gerne vil holde dig væk fra mejeri.

Vurdering:

Både min far og jeg synes der var ekstremt stor forskel på smagen, men hvis man skulle vurdere alle varianter, så ville jeg give Naturli’s 4 nye is 3 ud af 5 stjerner. Chokoladen i Hindbærisen er kedelig, og Hindbærisen er proppet med alt for meget havremælk fremfor hindbær. Chokoladeisen har en for mild smag af chokolade og efter min fars mening kunne der godt komme mere orange i. Lakridsisen og Hasselnødsiden er virkelig gode, og dem kan jeg klart anbefale til jer derude! I kan købe dem i Kvickly og SuperBrugsen.

Afslutning:

Jeg håber I kunne lide at se med, og skriv endelig hvis der er nogle veganske lækkerier i synes jeg skal smage! I kan også sende lækkerier til mig med posten HER – det ville jeg virkelig sætte pris på!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar