Halløj venner!

Der er så mange af jer der spørger til mine pastaretter! Og jeg er super ked af jeg aldrig lægger opskrifter op, men det vil jeg begynde at gøre nu! Jeg er en meget spontan type når det kommer til mad 😅 Jeg følger næsten aldrig en opskrift – det er lidt som om jeg har min egne opskrifter i hovedet 👩🏽‍🍳😂

Når men her er opskriften på min famøse Pasta a la Kobia:

INGREDIENSER:

1 pakke vegansk fettuccine pasta
1 løg
1 fedt hvidløg
 250g brune champignoner
2 store håndfulde frisk spinat
1 soyafløde fra Naturli’
Salt og peber 

FREMGANGSMÅDE:

Tid: 15 minutter

Start med at svist løg og hvidløg i 2 minutter på høj varme, og kom derefter champignonerne i. Sæt pastaen i kogende vand og sæt panden med champignonerne ned til lav varme. Tilføj halvdelen af soyafløden og kom derefter pastaen ned til champignonerne – der må meget gerne komme 1/2 dl pastavand med, så vandet kan fordampe, når vi skruer op for varmen igen! Vend pastaen rundt sammen med spinaten og skru blusset op på høj varme igen og tilføj resten af soyafløden. Vend pastaretten forsigtigt i 2 minutter, tilføj salt og peber og sluk derefter for varmen!
 
Voila!!! 🇮🇹

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar