Hej venner!

Så får i endelig en opdateret video, hvor jeg viser hvordan jeg glatter mit hår. Før i tiden tog de ca. 30-40 minutter at glatte, men nu, så tager det kun 20 minutter at glatte alt mit garn! Hold da op hvor jeg jeg glad for at jeg har brugt så mange år på at finde ud af hvordan man glatter krøllede hår med naturlige samt veganske og cruelty-free produkter.

3 PRODUKTER I BADET ER MERE END NOK:

RASUL SÆBELÆR / THE WET BRUSH / ALOE HAND SOAP

Efter min mening, så synes jeg det er sundt at få noget variation engang i mellem, når det kommer til hår. I videoen giver jeg dig den store guide, hvor jeg fortæller hvorfor jeg ikke har klippet mit hår i 4 år, hvorfor jeg ikke bruger shampoo og balsam længere, og hvorfor det er så vigtigt at flette og bruge naturlige produkter! Jeg kan godt lide at glatte mit hår et par gange om året til en særlig event, så det valgte jeg at gøre på min fødselsdag.

Som I kan se er mit hår super langt, når det er glattet og jeg synes det er super fedt at jeg kan have alle mulige forskellige længder hår når jeg glatter det. Siden det jo er 4 år siden jeg har klippet mit hår, så tror jeg at jeg ville klippe en lille smule af næste gang jeg glatter det! Det kan være jeg laver en video om det så!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar