Hej venner!

Som lovet så ville jeg lave en videoguide af min Sell-out Shop! Det her er den ultimative guide, hvor jeg fortæller alt hvad der er værd at vide!

Hvorfor en Sell-out Shop?:

Grunden til jeg selv har skabt min egen shop her på bloggen, er at jeg har haft så mange erfaringer med sider som Trendsales, Den Blå Avis, Gul og Gratis og meget mere, og det fungere bare ikke for mig, fordi at man hele tiden skal opdatere sine annoncer, og hjemmesiderne ofte kræver at man betaler for at være medlem. En anden ting jeg ikke kan lide er at der ikke har været garanti på pakkerne der er blevet sendt, hvilket har gjort at jeg har oplevet meget snyderi og dårlige oplevelser, da posten ikke har været forsikret. Min shop fungere fuldstændig ligesom sider som Trendsales mm., men sikkerheden og forsendelsen er bare hurtigere og langt bedre fordi jeg KUN sender med GLS, da der er 100% forsikring på alt jeg sender, og pakken vil komme inden for 1-3 hverdage. Det kan i høre meget mere om i videoen eller i kan læse mere om det under: fragt og returpolitik.

Den anden grund til jeg har lavet denne her shop er at jeg er opvokset i et hjem, hvor man genbruger og ikke smider ting ud. I min familie er det helt normalt at tage forbi et loppemarked eller en genbrugsbutik for at handle, og finde ting man står og mangler. Det er noget min far har lært mig, og vi har begge en passion for at passe på miljøet! Som I jo ved, så har jeg min genbrugs haul serie på min YouTube-kanal, og for mig er denne her shop en måde at inspirerer jer derude til at selv at handle genbrug, og vise jer at man sagtens kan genbruge andres tøj, sko, elektronik og meget mere. Det er jo kun positivt at man sparer nogle penge og at man køber noget unikt. Jeg går selv op i kvalitet, så derfor synes jeg også det er synd at smide en kvalitetsvarer ud, som et andet menneske kunne få glæde af!

Betalingen foregår via mobilepay, og hvis du ikke kan lide det item du har købt, så kan du sagtens sende det tilbage inde for et par dage, men fragten må du selv betale. 😉

Jeg håber denne video guide kunne hjælpe jer, som har været lidt forvirret om hvordan man byder og køber et item! Jeg glæder mig i hvert fald til at lave flere videoer om genbrug! Til jer der allerede har købt nogle items fra shoppen – tak til jer, og det er dejligt at høre, at I er glade for den vare i nu har købt!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar