Hej venner!

I dag er Papa og jeg taget til Sørup for at testsmage de 4 nye is varianter fra All Good! Nu hvor det er så godt vejr, så vil jeg prøve at filme så meget udenfor som jeg kan, da det skaber en god atmosfære! Det er rart at filme i sådan et naturligt miljø, og det er også hyggeligt at se mennesker der går frem og tilbage. Om sommeren spiser jeg rigtig meget is, og som veganer, så er det bare skønt at se hvor mange nye varianter der er kommet bare i dette år!

Vurdering:

Både Papa og jeg var helt solgt og vilde med alle varianter! Det er virkelig kvalitets is! Super cremet og INGEN vil blive skuffet! Vaniljeisen er super god – nok den bedste jeg har smagt. Mangoisen er rigtig frisk og lækker, jordbærisen smager af sommer, og chokoladeisen er fyldt med masser af chokolade! Jeg er super tilfreds, og det er virkelig is jeg vil crave i løbet af sommeren! Jeg håber All Good vil lave mange flere varianter! Kokosis, mynteis og karamelis er varianter jeg har på min ønskeliste!

Afslutning:

Jeg håber I kunne lide at se med, og skriv endelig hvis der er nogle veganske lækkerier i synes jeg skal smage! I kan også sende lækkerier til mig med posten HER – det ville jeg virkelig sætte pris på!

Tak for du læste med – du er fantastisk!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar