Hej venner!

I dag er det tid til en storytime. Jeg snakker om hvordan jeg gik fra at støtte The Body Shop, siden de er imod dyretestning og fordi de begyndte at promovere mange steder at deres produkter er 100% veganske, til at jeg ikke vil have noget med dem at gøre længere. Jeg har været ambassadør for dem i 9 måneder for en af deres butikker – og her gik det bare op for mig, at de værdier The Body Shop signalerer slet ikke har noget med virkeligheden at gøre. Jeg vil beskrive deres produkter, som værende lort der er pakket ind i blomsterblade, da de går mere op i udseendet end indholdet af de produkter de sælger. The Body Shop bruger primært grønne farver, som også er i deres logo og elementer fra naturen i deres reklamer for deres produkter – det er den måde de får lokket folk til at købe deres produkter. Det gik op for mig at de kører greenwashing.

Vi kan faktisk overhovedet ikke kan stole på om The Body Shops produkter er veganske, da de selv certificerer deres produkter – det bekræfter de også selv på deres hjemmeside – de skriver, at de lige har fundet ud af, at en række af deres produkter ikke er veganske alligevel, så derfor kommer de til at fjerne det veganske mærke de selv har sat på… The Body Shop skriver på forsiden af deres hjemmeside, at de vil være “verdens mest etiske og bæredygtige globale virksomhed”, hvilket blot er en sætning der er til at brække sig over, når man ser hvor meget unødvendig emballage de bruger, og at der er miljøbelastede og hormonforstyrende stoffer i deres body butter – se kemistesten som Forbrugerrådet Tænk har lavet i 2018 samt parfume. The Body Shop er en kæmpe virksomhed med en masse butikker på globalt plan, og hvis de så gerne vil være grønne, så havde de gjort det for lang tid siden… #boykot

Så er jeg endelig tilbage på bloggen efter så lang tid! Jeg håber i kunne lide videoen, og del endelig jeres tanker!

I må have det fantastisk og pas godt på hinanden 😉

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar