(DENNE VIDEO SAMT DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED DET DÅRLIGE SELSKAB)

Hej Venner!

I dag har jeg en noget grænseoverskridende vlog til jer. Hvor går grænsen egentlig som YouTuber? Hvad er okay at have med i en video og hvad er no go? Det har jeg længe tænkt over, og er det vel ikke bare en smagssag? Jeg har valgt at lave en lille advarsel inden videoen starter, så i udmærket kan se, at jeg er fuldstændig klar over hvad jeg vælger at have med i min video. Nu er jeg snart ved at ramme mit 4. år som YouTuber, og jeg er kommet til et punkt, hvor jeg bare gerne vil have lov til at være mig selv, og vise de forskellige sider af mig selv uden der er noget filter på! Jeg er altså ikke perfekt, og det gider jeg virkelig heller ikke at være – jeg vil gerne være en person I kan relatere til, sprede god energi og at man samtidigt kan få lov til at snakke ud og være sårbar, fordi livet er altså ikke en dans på roser, selvom det godt kan se sådan ud på de sociale medier…

Da jeg startede som YouTuber, så prøvede jeg at passe ind. Jeg skulle lige vænne sig til det, og jo mere jeg har lært miljøet at kende, så har jeg bare stresset og tænkt alt for meget over hvordan jeg fremstår, hvilket stille og roligt gjorde at jeg blev til en person som jeg faktisk ikke selv kunne lide… Hvis jeg skal gå og spekulere på hvad andre tænker om mig, eller begrænse mig selv, så er jeg ikke mig selv, og jeg er ikke interesseret i at lade andre mennesker prøver at kontrollere mig – det har jeg dealet med længe nu, og det siger vi nej tak til nu. Velkommen tilbage – jeg havde bare glemt hvem jeg var og det er okay 😉

Jeg er en kvinde på snart 24 år, og jeg vil gerne udtrykke mig kreativt på YouTube, men selvfølgelig har jeg også et ansvar som influencer her på de sociale medier, og jeg har i dag teamet up med ‘Det Dårlig Selskab’, for nemlig at finde ud af hvor grænserne går og komme lidt væk fra hverdagens problemer ved at jeg blot hygger mig med min veninde en lørdag aften, hvor vi snakker om sex, laver god mad og få et par glas Mökai til maden. Der er sikkert en masse af jer der vil komme efter mig nu, og kommentere på min serie “Hvad Bliver Der Promoveret?”, og fortælle mig at jeg er dobbeltmoralsk – hmm.. Jamen hvorfor er jeg det? En ting jeg har lagt utroligt meget mærke til (hvilket jeg også må snakke om i næste afsnit af den serie), er, at folk tror at jeg synes at folk er “dårlige mennesker” eller “dumme”, hvis f.eks. alkohol bliver promoveret i en video. DET HAR JEG ALDRIG SAGT NOGET MENNESKE ER?! – Jeg er blot nysgerrig, omkring, hvorfor det tit bliver promoveret og zoomet ind på ting såsom alkohol i klips og musikvideoer, som om at det er super sejt? Jeg er bare enormt nysgerrig på adfærd, hvilket også er grunden til jeg læser på det studie som jeg nu gør, men i min video er alkoholen jo i baggrunden uden at det har særlig meget med videoen at gøre. Der er altså en stor forskel her i min optik – men lad os tage den snak en anden gang.

GIVEAWAY 16+:

(Man skal være 16+ for at deltage – jeg er ikke interesseret i at sende dette spil til børn under 16 år, når der står på pakken at aldersgrænsen er 16 år for at spille spillene).

Som sagt i videoen, så har en af jer nu muligheden for at vinde de her 3 sjove spil fra Det Dårlig Selskab! Det eneste I skal gøre for at være med er at være over 16 år – i skal samtidigt skrive en kommentar til dette indlæg, hvor i beskriver hvor jeres grænser går. Det kan være situationer i hverdagen eller videoer i ser på YouTuber eller hvordan andre opføre sig på de sociale medier – jeg er nysgerrig på at se hvordan i klarer opgaven! *I skal også huske at skrive jeres rigtige mail ind, når i skriver kommentaren, så jeg kan kontakte vinderen over mail d. 7. februar  – vinderen bliver offentliggjort her på bloggen kl. 12 d. 7. februar, så deltag endelig, hvis du godt kunne tænke dig at vinde de her spil og spille dem sammen med dine venner og mærke hvor grænserne går 🙂

Jeg håber I synes det var sjovt at se med  – jeg glæder mig til læse jeres syn på grænser!

vi ses i næste uge til endnu funky video! Pas godt på jer selv 😉

xx

16 replies
 1. Lasse
  Lasse says:

  Hej 🙂
  Det kunne være mega fedt at vinde, det ser sjovt ud 😀

  Min grænse bliver overskredet, hvis andre f.eks deler eller tager billeder af mig i skolen eller til en fest, som jeg ikke har sagt god for, selvom det er venner og jeg godt ved det er for sjovt.
  Nu arbejder jeg i et supermarked, og hvis en person læner sig ind over kassen, mod mig, føler jeg at de kommer meget tæt på. Jeg synes det er ubehageligt og jeg ved ikke hvad de kan finde på, så der går min grænse.
  En af mine største grænser er, når man ser en video af landbrugsdyr, forsøgsdyr, kæledyr eller andre dyr, bliver mishandlet. Jeg får det fysisk og psykisk dårligt når jeg tænker og ser på det.

  Håber jeg vinder 🙂

  Mvh
  Lasse

 2. Josefine
  Josefine says:

  Min grænse går når folk slår dyr ihjel for en smagsoplevelse. Jeg synes det er grænseoverskridende at folk kan være så egoistiske

 3. Sofie
  Sofie says:

  Hej Julia❤️
  Min grænse, bliver overtrådt når folk tager billeder af mig uden tilladelse. Jeg syntes virkelig det kan være ubehageligt.
  Kunne være så fedt at vinde.
  Mvh sofie

 4. Christian Andreassen
  Christian Andreassen says:

  Hejsa Julia fed konkurrence og godt at se dig på banen igen
  Jeg har oersonpers ingen grænse er 26 biseksuelle og har været ude i en masse fucked Up sub kultur som bdsm comic anime furry osv. Så der er ikke meget der er med grænser. Jeg vil da sige jeg bliver vred når folk snakker i stillezonen i tog busser osv. Du kan vel sige der ber jeg om at være i min privat zone

 5. Lisa svendsen
  Lisa svendsen says:

  Når det kommer til spil som dette, syntes jeg faktisk bare det er morsomt, og på ingen måde grænseoverskridende. Men i virkelighedens verden skal man ikke gøre meget for at overskride min grænse. Jeg kan ikke lide, når fremmede folk rører ved mig eller mine ting. Jeg kan ikke lide når fremmede folk “tjekker mig ud” enten kigger på min røv eller mine bryster. Og så snakker jeg aldrig om private ting i offentligheden f.ek.s sex, men det er mest i respekt for andre mennesker.

 6. Naimo
  Naimo says:

  Hej julia.
  Jeg kunne godt tænke mig og vinde dette spil har hørt utroligt meget og godt om det, og har bare haft lyst til at spille det siden.

  Min grænse går når folk generalisere iforhold til religion. Dem som mener at en religion et baseret på vold og grimme intentioner. Det er bare ikke i orden.

  Når det så er sagt så håber jeg at jeg vinder🤗😍

 7. Olivia
  Olivia says:

  Jeg har ønsket mig det her spil i lang tid, efter jeg prøvede det hos en ven. Det bryder virkelig en akavet stemning og er bare mega sjovt!
  Min grænse går når folk udtaler sig om noget de ikke ved noget om, hvor jeg ved at deres fordom er forkert set på det.
  Hilsen Olivia

 8. Dilan
  Dilan says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg har hørt godt om spillet og jeg synes at det er spændende.

  Min grænse går når folk bagtaler folk, bag ens ryg. Det simpelthen ikke okay.

  Jeg håber jeg vinder 🙂

 9. Erlan
  Erlan says:

  Jeg synes spillet er mega sjovt og et meget kreativ spil, jeg ville elske at have det her spil så jeg kan spille det med mine venner og klasse kammerater.

  Min grænse er at når nogle laver fysisk form for vold. Det bryder jeg mig ikke om.

 10. Elias
  Elias says:

  Jeg ELSKER det her spil og jeg ville ELSKE at vinde så jeg kan hygge mig med alle dem jeg kender.

  Min grænse er at tage tøjet af, ellers er det helt fint.

 11. Cecilie
  Cecilie says:

  Hej Julia
  Min grænse går, når folk ikke behandler mig ordentligt. Om det er fysisk eller psykisk vold, verbal mobning, eller andre former for dårlig behandling. Det har jeg ingen respekt for.
  Min grænse går også, hvis folk bliver for påtrængende og rører for meget ved en. Vil helst ikke røres af folk, jeg ikke kender godt.

 12. Alia
  Alia says:

  Hej Julia!

  Der her spil har jeg ønsket mig i 1000 år, og hvor fedt er det ikke lige at man vinder 3 spil???

  Jeg er personligt min egen grænse, i den forstand at folk ikke skal bestemme over mig og min krop, eller overskride noget jeg ikke synes er behageligt..
  xoxo alia <33

 13. Helena
  Helena says:

  Hej!
  Min grænse går når jeg er i en situation som jeg har følt mig presset til at være en del af. Når jeg føler jeg skal gøre specifikke ting for at passe ind i gruppen. Jeg føler også grænsen går når folk ik behandler andre okay, for så ved jeg at offret er i en ubehagelig situation..
  Tak for godt indhold.

 14. Amanda
  Amanda says:

  Min grænse går når fremmede rører ved mig fx. i byen og når folk tager billeder af mig uden min tilladelse, da jeg ikke er så glad for at få taget billeder.

 15. Mehrose
  Mehrose says:

  Hej Julia

  Jeg kunne godt tænke mig og vinde det vildt sjove spil.
  Min grænse er når folk filmer mig uden min tilladelse det er virkelig ubehageligt og man sender dem videre-
  Håber jeg vinder 🙂

 16. Tulay
  Tulay says:

  Hey
  Jeg kunne godt tænke mig og vinde det her fantastiske spil, et af de sjoveste jeg har hørt om.
  Min grænse går når folk kigger stirre på mig, det er virkelig en forfærdelig følelse.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar