(DENNE VIDEO SAMT DETTE INDLÆG ER LAVET I SAMARBEJDE MED CHIQUELLE.DK)

Hej Venner!

I dag skal vi for første gang i 1,5 år lave aktuelt content, som jeg virkelig er passioneret omkring. Stortset alle mine videoer jeg har lavet på det seneste har været optaget for lang tid siden eller det har været for en virksomhed – jeg har prioriteret min skole frem for at lave YouTube – selvfølgelig, så derfor måtte jeg altså lige vente med at få lavet de videoer som jeg faktisk gerne vil lave. I denne her vlog vil jeg gerne vise hvem jeg er og hvordan min hverdag ser ud, og hvilke tanker jeg har. Jeg føler tidligere at mit indhold har været meget det samme, hvor jeg bare sidder på min værelse, og det var jeg virkelig ved at blive træt af, så derfor har jeg valgt at 2019 er mit år, hvor jeg laver alt det YouTube som jeg har tænkt på i det 1,5 år her, hvor jeg har haft det enormt svært. Jeg vil gerne vise jeg hvordan jeg lever en vegansk og bæredygtig livsstil. Jeg vil gerne bruge mine egne erfaringer og min faglige viden som special- og specialpædagogstuderende til at hjælpe jer med sociale problemer, også vil jeg gerne lave en masse underholdning ved blot at sprede et smil på jeres læber og kaste mig ud i nogle nye ting og aktiviteter.

I dag kommer vi lidt rundt. Jeg får testsmagt det lækre bud på en margarita pizza fra Oumph, jeg kører til København for at få en psykologtime og derefter smutter jeg på Cafe Kaf, og får mig en lækker vegansk fasterlavnsbolle, matcha latte og en passionfrugtscheesecake med browniebund :O – det var virkelig lækkert!

   Bagefter kommer det til at handle om vegansk og bæredygtig mode, og jeg fortæller hvordan det har gået mig i det sidste 6 måneder, hvor jeg har haft fokus på at bruge det tøj jeg har og netop lade vær med at shoppe, og hvis jeg så havde brug for noget tøj eller et par sko, så skulle jeg finde noget bæredygtigt go vegansk til en rimelig pris. Jeg endte kun med at købe disse lækre veganske vinterstøvler fra Rieker til 700 kr. Det synes jeg bestemt ikke er så galt, når jeg tidligere har købt vinterstøvler til det dobbelte af den pris. Jeg har gået i dem stortset hver dag siden jeg købte dem til mig selv i julegave i starten af december måde og de er virkelig varme. Jeg købte mine i en størrelse 38 i Skoringen i Slotsarkaderne her i Hillerød hvor jeg bor, men jeg kan desværre ikke finde dem længere på Skoringens hjemmeside…

Tilsidst kommer vi til hvad det hele handler om og det er jo at finde ud af om Chiquelle er bæredygtige, siden man ikke rigtig kan læse noget om det på deres hjemmeside. Jeg har samarbejdet med Chiquelle før, som jeg beskriver i videoen, men på det tidspunkt havde jeg ikke den viden som jeg har nu om fashionindustrien, så derfor havde jeg et stort behov for at vide om Chiquelle egentlige er bæredygtige. Jeg havde overhovedet ikke regnet med at de faktisk fik op i bæredygtighed – jeg havde lidt forventet at de kørte fast fashion ligesom H&M, ZARA, TopShop og så mange andre virksomheder, men jeg blev informeret om noget helt andet, hvilket lød super positivt, som i også kan høre i videoen, MEN siden den information ikke står på jeres hjemmeside, har jeg besluttet mig for at hvis jeg skal samarbejde med Chiquelle igen, så skal de have en policy omkring bæredygtighed på deres hjemmeside, som alle kan læse om.

jeg endte med at vælge disse items, og 2 af dem gav jeg til min mor, siden det ikke lige var min stil alligevel, men heldigt nok var det lige noget for min mor! Hvis I har lyst til at handle på Chiquelles hjemmeside, så husk på at i kan få 20% med koden ‘KOBIA20’ fra i dag d. 8 til d. 12 februar. 

Jeg glæder mig enormt meget til at kunne vise jer det indhold jeg super gerne vil lave i fremtiden, hvor jeg super gerne vil sætte fokus og sprede viden og bæredygtighed og veganisme, fordi det virkelig har gjort en masse positivt for mit sind og min krop!

Jeg håber I kunne lide at se med ellers så ses vi i næste uge til endnu en funky video!

xx

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar