TILLYKKE TIL HELENA, SOM ER VINDEREN AF GIVEAWAYET! – du er blevet kontaktet over mail!

Tak til alle jer der deltog  – det var super spændende at læse om jeres grænser, MEEEN – jeg må ærligt sige, at jeg var lidt skuffet over at læse at der er en del der havde mere fokus på at argumentere for hvorfor de selv mente at de var værdige vinder af spillene, i stedet for at faktisk at prøve på at løse opgaven, som jo gik ud på at fortælle hvor jeres grænser er/går. Det jeg nævner her, er f.eks. noget jeg synes der er enormt grænseoverskridende, fordi det siger noget om hvor egoistisk man er… Til en anden gang, så lad vær med at brug tid på at fortælle mig, hvor meget I har ønsket jer spillene og at i enormt godt vil have dem, da det faktisk kun giver minus point at nævne i min optik – alle der har deltaget i dette giveaway er interesseret i at vinde, hvilket er ren logik, og hvis man har et behov for at skrive 3 sætninger om hvor meget man ønsker sig spillene og én sølle sætning om hvor ens grænse går, så mener jeg at man er mere opslugt af sig selv end at løse opgaven, hvilket jeg synes er synd… Jeg vil enormt gerne komme tæt ind på mine følgere, og ved at give jer sådan en her opgave, hvor I lukker jer op og giver lidt af jer selv, så viser det mig hvor modige I er, og det er noget jeg vil gøre mere i fremtidige giveaways, da det er super sundt at komme i dybden, og vise noget sårbarhed i stedet for al den overfladesnak…

Igen tillykke til Helena – jeg håber du bliver glad for spillene, og at du får nogle gode grin med dine venner!

Knus fra Julia 😉

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar