DEN UPERFEKTE BREVKASSE

SEND ET SPØRGSMÅL ELLER DILEMMA IND:

Den Uperfekte Brevkasse er serien, hvor jeg bedst muligt besvarer jeres indsendte spørgsmål og dilemmaer! Mit formål er at hjælpe jer derude, når livet er svært og at I derude skal prøve at forstå, at vi alle er uperfekte og det er helt okay! Serien går ud på, at I sender spørgsmål ind, enten via min mail: kontakt@juliakobia.dk ellers kan også kontakte mig via de andre sociale medier, såsom min Facebookside- eller Instagramprofil: @juliakobia. I kan også sende et brev til mig, hvilket I kan gøre HER. Det handler jo bare om at være kreativ. En video af jer selv med jeres dilemma kunne også være meget spændende – det ville være super modigt. I kan vælge at være med i afsnittet på YouTube, ellers er det jo også helt okay, hvis I bare gerne vil være helt anonyme – det er helt op hvad der føles bedst for jer.

Nedenunder jeres spørgsmål/dilemma, skal I skrive en ting der gør jer uperfekte. Det kunne f.eks. være: ‘jeg er utålmodig’, ‘jeg har en skæv næse’ eller ‘jeg har allergi’. Målet med det er, at få jer til at forstå at verden ikke er perfekt, og det bliver den heller aldrig! Det uperfekte er nice, og vi skal se hinanden som forskellige mennesker med forskellige kvaliteter og det skal vi være glade for! Jeg vil tilslut fortælle en ting der gør mig uperfekt, også kan vi grine lidt af det! Siden jeg er startet som pædagogstuderende, hvor jeg læser psykologi og sociologi dagligt, så vil jeg bruge de kompetencer, når jeg på bedste vis hjælper jer med at give gode råd til at håndtere den situation I er i.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer!