FRAGT & RETURPOLITIK

 

Fragt:

Alle varer er eksklusiv fragt, hvilket vil sige, at det er dig som køber der betaler fragten.

Jeg sender pakken med GLS. Der vil gå 1-3 hverdage før du vil modtage din pakke. Prisen for fragten er rimelig, og der er også forsikring på alt hvad jeg sender, hvilket vil sige, at du med garanti får dine penge tilbage, hvis du ikke modtager din pakke – så er der også track and trace på din pakke!

Der er 3 ting som jeg skal vide, inden jeg kan sende en pakke:
1. Navnet på den GLS pakkeshop, som køberen ønsker at hente sin pakke i.
2. Køberens mobilnummer (til GLS-notifikation)
3. Køberens mailadresse (til GLS-notifikation)

Returpolitik:

Hvis varen ikke lige er dig, så kan du sagtens sende varen tilbage, men det skal være kort tid efter du har modtaget den.

Fragten tilbage må du selv må betale for. Jeg overfører pengene tilbage med det samme, når jeg har modtaget varen igen.