PROMOVERINGSPAKKER

Min Politik for at Samarbejde med Virksomheder :

Jeg samarbejder kun med virksomheder, som kan tilbyde veganske produkter og som er fri for dyretestning. – KLIK HER, FOR AT SE LISTEN OVER VIRKSOMHEDER SOM JEG SAMARBEJDER MED.

Etik, bæredygtighed og økologi, er også vigtige faktorer som jeg tager til overvejelse, når jeg vælger at samarbejde med en virksomhed.

Jeg samarbejder kun med virksomheder, som jeg kan stå 100% inde for og det er meget vigtig for mig, at samarbejde med troværdige virksomheder, som tilbyder kvalitet og en overkommelig pris. Hvis produktet ikke lever op til den kvalitet, som der forventes, så bliver det sendt retur – jeg er IKKE interesseret i at promovere produkter, som kan skabe mistillid imellem mine følgere og jeg. Der er også børn under 18 år, som læser og ser med, og derfor er det yderst vigtigt for mig, at jeg kan leve op til at være den gode rollemodel for det yngre publikum. Jeg har et stort ansvar som offentlig person og influencer på de sociale medier, og jeg er på ingen måde interesseret i at promovere produkter for enhver pris – KLIK HER FOR KONTAKT. 

Pakke 1: 

Indenholder de sociale medier Instagram og Snapchat. Promoveringen kommer til at fungere således: Vi aftaler over mail/telefonen (Klik her for kontakt), hvad formålet skal være med det produkt eller den service jeg kommer til at promovere. Vi aftaler økonomi, ellers er produktet/servicen i sig selv min betaling. Derefter får du som kunde min private adresse, og du kan derefter sende mig det aftale produkt. Når jeg modtager pakken, vil unboxsningen foregå på min Snapchat, og jeg vil vise indholdet af pakken på min Instagram-Story. Et par dage efter, vil jeg i et naturligt miljø poste 1-3 indlæg (det kommer helt an på hvad der er passende, og hvor mange produkter det drejer sig om). Jeg vil så tagge jeres virksomhedsnavn på billedet og skrive et billedeindlæg om mine oplevelser med produktet/servicen. Siden dette er et samarbejde, så vil jeg blive glad for at få delt minimum ét af mine Instagrambilleder, hvor promoveringen indgår på jeres profil. Derefter skrives vi ved over mail, hvor I meget gerne må give mig feedback på mit arbejde. Hvis du vil vide mere om Pakke 1, så kontakt mig endelig ved at klikke på kolonnen ‘Kontakt‘, hvor du kan sende mig en mail eller ringe til mig på min arbejdstelefon.

Pakke 2: 

Indenholder de sociale medier InstagramSnapchat, min Facebookside og denne WordPress blog juliakobia.dk. Promoveringen kommer til at fungere således: Vi aftaler over mail/telefonen (Klik her for kontakt), hvad formålet skal være med det produkt eller den service jeg kommer til at promovere. Vi aftaler blogindlæggets indhold, evt. rabatkode til mine følgere og om der skal laves flere indlæg efterfølgende. Vi aftaler økonomi, ellers er produktet/servicen i sig selv min betaling. Derefter får du som kunde min private adresse, og du kan derefter sende mig det aftale produkt. Når jeg modtager pakken, vil unboxsningen foregå på min Snapchat, og jeg vil vise indholdet af pakken på min Instagram-Story. Bagefter vil jeg med det samme tage nogen super lækre billeder med mit spejlreflekskamera. Billederne vil jeg vil bruge til mit blogindlæg og til Instagram. Derefter vil jeg teste produkterne i en periode – det aftales på forhånd. Jeg vil dernæst dele mine positive og negative oplevelser med produktet/servicen i et blogindlæg med de billeder jeg har taget under perioden. Blogindlægget vil så automatisk blive delt på min Facebookside, når det bliver udgivet. Et par timer efter, vil jeg så poste et billede på Instagram med en billedtekst, hvor der vil være et link til mit blogindlæg, og her vil jeg også tagge jeres virksomhedsnavn på billedet – jeg vil også snakke om indlægget på min Snapchat. Siden dette er et samarbejde, så vil jeg blive glad for at få delt minimum ét af mine Instagrambilleder, hvor promoveringen indgår på jeres profil. Derefter vil jeg sende jer en mail med et link til blogindlægget, hvor I efterfølgende kan give mig feedback på mit arbejde. Hvis du vil vide mere om Pakke 2, så kontakt mig endelig ved at klikke på kolonnen ‘Kontakt‘, hvor du kan sende mig en mail eller ringe til mig på min arbejdstelefon.

Pakke 3:

Indenholder de sociale medier InstagramSnapchat, min Facebookside, denne WordPress blog juliakobia.dk og min YouTube-kanal. Promoveringen kommer til at fungere således: Vi aftaler over mail/telefonen (Klik her for kontakt), hvad formålet skal være med det produkt eller den service jeg kommer til at promovere. Vi aftaler videoens indhold, evt. rabatkode til mine følgere og om der skal laves flere videoer efterfølgende. Vi aftaler økonomi, ellers er produktet/servicen i sig selv min betaling. Derefter får du som kunde min private adresse, og du kan derefter sende mig det aftale produkt. Når jeg modtager pakken, vil unboxsningen foregå på min Snapchat, og jeg vil vise indholdet af pakken på min Instagram-Story. Bagefter vil jeg med det samme tage nogen super lækre billeder med mit spejlreflekskamera. Billederne vil jeg vil bruge til mit blogindlæg og til Instagram. Derefter vil jeg teste produktet i en periode – det aftales på forhånd (medmindre vi aftaler at jeg skal lave et haul, så filmer jeg videoen med det samme, når jeg modtager pakken). Når jeg har testet produktet over en periode, så filmer jeg en video til min YouTube-kanal. Her informerer jeg mine følgere om hvad jeres virksomhed står for, og jeg kommer også til at fortælle, hvorfor jeg netop har valgt at indgå et samarbejde med jer. Når jeg er færdig med at filme alt det jeg skal bruge til videoen, så vil jeg bruge en masse timer på at redigere videoen i mit redigeringsprogram Final Cut X. Når videoen er redigeret, så vil jeg uploade den til min YouTube-kanal. YouTubevideoen vil jeg indsætte i et blogindlægget, hvor jeg vil dele mine positive og negative oplevelser med produktet/servicen med de billeder jeg har taget under perioden. Blogindlægget vil så automatisk blive delt på min Facebookside, når det bliver udgivet. Et par timer efter, vil jeg så poste et billede på Instagram med en billedtekst, hvor der vil være et link til mit blogindlæg, og her vil jeg også tagge jeres virksomhedsnavn på billedet – jeg vil også snakke om indlægget på min Snapchat. Siden dette er et samarbejde, så vil jeg blive glad for at få delt minimum ét af mine Instagrambilleder, hvor promoveringen indgår på jeres profil. Derefter vil jeg sende jer en mail med et link til blogindlægget og YouTubevideoen, hvor I efterfølgende kan give mig feedback på mit arbejde. Hvis du vil vide mere om Pakke 3, kontakt mig endelig ved at klikke på kolonnen ‘Kontakt‘, hvor du kan sende mig en mail eller ringe til mig på min arbejdstelefon.